Ez most Téged zavar vagy engem?.....ha az zavar, hogy én nem vagyok tudatos akkor lépj át rajta bátran hisz én tudattalanul nem élem meg a tudatom tudattalanságát így boldogan tudatosulok a tudatom nem lényegült részével hisz mint régen is írták: boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa! Tehát töltsön el örömmel az, hogy én boldog vagyok a tudatom nélkül is.
Akkor mi lenne? ....mondjuk a szomszéd csákó szerintem ellopott valamimet vagy csak anyázott és én fellököm a robeszán és kitalálom, hogy épp a táskámat lopta el amit a kezébe nyomok mielőtt feltápászkodna......elég ha a rendőrök megtehetnék ezt, ők talán nem kisstílű bosszúból tennék hanem az előlük menekülőket lökdösnék fel.
Neten kívül semmit nem használok dzsípíeszt se. Akku 1 nap, frissítés kikapcs, laptopnak már hullaszaga van mer 5 éve nem frissül de megy még vírusírtó vírusírtó sincs oszt megyen. Átbaszás ez úgyahogyvan
most jó de mi lesz 3 év múlva?
pl a sony z 2013as múlt évben kezdett lassulgatni 4 évesen, bár még mindig használatban van az volt a kocsiban a gps
azért is írtam hogy aki nem tud vagy nem akar vigyázni rá és félévente tönkremegy nála mindegy mit vesz, de egy hosszabb használatra jobb az "erősebb"
Ahogy olvasom átlagos felhasználó vagy (mint én) nem kütyü mániás tehát tök mindegy hogy a felsoroltakból melyiket veszed. de mi a tök kerül 300000forintba vagy többe egy ilyen szarba? A fotó részt hagyjuk mer mind fos 808 vagy 1020 volt jobb talán. Ez a Psmart tök jó de mé nem jó amúgy
emiatt kell minimum 4gb ram avval elketyeg egy ideig, a belső tárhely meg attól függ mennyi minden kacat kell rá mert a progikat érdemesebb a belső tárhelyen tárolni
de egy 32es belsőből van vagy 20 szabad arra sok minden elfér
pl ha rászánom magam egyszer a laptop vételre ott is az lesz hogy abban a pillanatban amit bír annyit beleteszek puszban a ramból és nem szopok vele mint most hogy 4 van a gépben aztán nem találok mellé másikat ugyanolyat mert vagy 10 éves a kütyü
Magamnak általában a közép alját veszem és elég régóta mióta az ericsonokról (az utolsó 3 katasztrófa volt, okostelókat nem tudtak működőképeset csinálni, míg bunkofonok voltak azok még jók voltak) leszálltam nem is nagyon van bajunk, ez a 2. hülyevejem a p9lájt előtte a p8lájt volt és működnek, annyit tudnak amennyi nekem kell, a mostani 9-es 2 éves elmúlt, de még a 8 is mükszik bár az lecserélődött az ájfón 7-re, de több mint 4 éves és ma is megy, jelenleg nem is gondolnám, hogy kéne jobb ezt is csak azért cserélném le mert hát régi és megdögölhet bármikor.
szóval ez azt jelenti hogy 1 év múlva már az a telefon valami okból nem megelelő
ha akkor választasz egy jobbat akkor most nem kellene agyalni mit kellene venni
az alja mindig is szar lesz, többnyire nem azért mert a telefon szar, bár ilyen is megesik, hanem mert a sok frissítés miatt nem lesz alkalmas a használatra mert nem bírja el a vas
egy ismerős rendelt egy mi a2 telefont 3 nap alatt meghalt
bekapcsoláskor csak rezzen egyet és egy gyenge fény van kb 1 másodpercig utána semmi
még a szervíz menü sem jün be hiáby kapcsolnánk be úgy is
szóval a sziamiau is tud tévedni
egyenlőre nem tudni mi a helyzet mert az 1mobiltól vette és lehetetlen őket telefonon elérni mert ami szám fel van tüntetve az nem is az ő számuk (mondjuk épp ezek miatt veszek inkább az emagtól kicsit drágábban)
persze te ezt nem ismered be mert agymosott vagy