Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Második képen mi a csoda? A bor, poharak, asztal vagy a gyerekek? Az utóbbi valóban nevezhető annak bár inkább a biológiában és kémiában gondolkodnék.
szép, és csoda
Nincs akadálya, csak a pénz!
nekem béna a bal kéz csak a jobb kézzel tudok navigálni
a sony is azért volt tuti fogás ügyileg mert volt egy nagyon kis perem rajta nem csúszott ki a kézből
az ájfónx olyan mint a vizes szappan alig lehet fogni de a 7+ se egy fogásbiztos minden nélkül
A sima 6-7-8 szerintem egykézzel könnyen kezelhető, én balkézben fogom a telefont, nagyon jól kézre áll. Utáltam az összes telefont amelyiknek jobb alul volt a vissza, balra van a vissza ezért legyen baloldalt.
de ezeket a vissza funkciókat max az 5-ösig lehet megcsinálni kényelmesen egy kézzel
értem én hogy többségében megszokás kérdése de akkor is tök béna, pl a sony(a huawei is tudta ezt) a jobb kéznél volt egyből a vissza "gomb"
ha nem baszták vollna ez a z sorozatot tuti sony lenne még akkor is ha drágább, de ott már a z3 se volt az igazi a nagy tündöklés a z1-z2ig tartott
A visszagomb az úgy műkődik a telefonban mindenhol hogy a kijelző bal széléről jobba elhúzod az ujjad és visszalèp.
A szójavítás meg a multitouch miatt ha a billentyűzeten valahol erősebben lenyomod az újjad, a szövegben tudod bárhova húzni a kurzort.
legalább a karburátorokat feltették volna így tök béna
baszki
ettől 10x jobb út vezet pádisra
bár az tény hogy pietroasaig vannak elég szar részek
Szép napot! Már ami még hátra van...
Svajc jo hely,motovlog,nem magyar,nem kotelezo nezni.
http://youtu.be/eJkuCDap1g8
mind a kettő használatban van
a sziamiau itthon használom az ájfónt útközben
az ájfónban van pár idegesítő dolog pl a weblapon a vissza "gomb" elérhetetlen a több lap közti válaszó helyére jobb let volna
gondolom ezek megszokhatóak de akkor is szar
az írás közbeni javítás sem egyszerű az androidnál csak odatapizok itt meg a szó végén nyomni a tapit erősen és odavinni, de csak a szó végén működik
ellenben a dupla szóközös pont az tök jó dolog....lenne ha használnám
amúgy még mindig azt mondom a sony z volt a legjobb telefonom, ergonómiailag mindegyiktől jobb az tényleg tök kényelmes volt, a sok samu után olyan érzés mint amikor az astrából átülök a mercibe
gyerek basztat hogy tartsam meg az ájüzenet miatt.....mert szerinte jobb mint a viber
mondjuk 50 ismerősből max 5nek van ilyen üzenete
Használs csak, aztán ha újra a sziamiaut használod, észreveszed a különbséget
most tesztelgetem az ájfónt
tetszeni még mindig nem tetszik, de a készenléti módja átlagon felüli
3 nap alatt ment le 50%-ra ebben kb 5-6 perc beszélgetés és kb 2 óra viber+net
de még mindig nem értem mi kerül benne 4x annyiba mint a sziamiau telefonban
hozzátenném a viberen kívül semmi egyéb alkalmazás nincs benne csak ami gyárilag rajta van
az a1 ilyen használat mellett 3 napot bír összesen, szerintem a 7+ el fog menni 4,5-5 napot is
pár oldalt megnéztem a témában, ahol nem a haszonszerzés volt a cél ott azért nem voltak olyan jó véleménnyel róla
persze ha nekem is kézbe nyomnának egy 6 számjegyű összeget és nem 110% szar a cucc persze hogy én is azt mondanám hogy jó
Az oldal címében benne van a “tudatos” tehát ez igaz !!
Ez a dió nem sokat ér
https://tudatosvasarlo.hu/kerd...
Csak a fanatikusok hisznek benne
Amúgy nekünk egy 9-10kilos zacskó mosószer kb egy évig is elég
Moszószer NEM mosodió ! öblitőt sem használunk ecet.viz,teafaolaj,narancsolaj,Tusfürdőket sem használunk szappanok nagy választékban elérhetőek.teafa,rozmaring,narancsolaj,kecske szappanok....stb Ha nem veszed nem eszed,nem használod
Békés,tudatos napunk van
Pontosan!
sokkal puhább a ruha, ráadásul nem kell öblítő a mosáskor
én kedvelem a szárítót, pl törölközőket a nyári 40 fokban is avval szárírjuk
nekem egy 80as évekbeli légkivezetéses van 3700w fűtéssel pillanatok alatt megszárítja a cuccot
vegyesbe a műanyag pamut jól megtömve 2.4 kw áramot fogyaszt
ja és 15 ezer volt a lomisoknál (igaz én ingyen kaptam) egy ajtózár hiba volt benne de azt is szereztem ingyen
sok évig használom az új gép árán...... vagy gépek árán mert az új gépek nem tartanak ki 30 évig, ez meg olyan egyszerű mint a régi magyar bicikli volt
Ez még mindig olcsóbb
aluggyá,holnap szombat.