azért itt van zenebona rendesen amikor megy a játék ez a gtx1060 eléggé hangos, aztán ha minden igaz le lesz cserélva 1080ra hamarosan
a cpu hűtő is idegesítő, főleg ahogy megy a fordulat le-fel, pedig nem is a gyári hűtő van rajta hanem valami nagyobb darab
nem tudom mennyit eszik az i7 7700 de zúg rendesen
a nappaliban hallom hogy a szobában csukott ajtónál zümmög
Nagyjából értelmetlen, és nagyon költséges dolog:
- a mai legfrissebb generációs Intel procik oly keveset fogyasztanak / hőt termelnek (az én új, 6 magos i5 8400-am max. 65 wattos) hogy egy közepes méretű , csendes léghűtővel is gond nélkül hidegen tartható. Sőt megkockáztatom, hogy a gyári alap hűtése is elég, baá annak van pici hangja.
- igazából ott van értelme, ahol játékhoz (vagy Bitcoin-bányászathoz) több darab, brutális teljesítményű VGA-kártya van egy alaplapba, szorosan egymás mellé paszírozva. Ott jól jöhet egy vízhűtés.
csinált már valaki folyadékhűtést pc-re?
mert ahogy nézzük van külön folyadékhűtő a cpu-ra és külön a vga-ra
de valami playiten láttam olyan gépet amin ez egyben volt de a neten nem találni
ez a fekete péntek már nem az ami volt pár éve, a múlt évi is szar volt már
előtte azért voltak jobb akciók is ezek a 20-30%os akciók csak átbaszások mert ennyivel több általában az alap áruk
Cérnalabda, papírdoboz, gyufásdoboz... Uzsora, spirálfüzetbe vezetve... TILOS.... Modern, kifinomult forma lehet, akció, blackizé, provident.... stb, formályában.... Még mindíg nem esik le a felébredés fontossága a tudatosság egy másik aspektusa? Nem? De
Kilencedik alkalommal látogattunk arra a helyszínre ahová megismerkedésünk első motorozását tettük. Cseszneki várrral szembeni parkoló. Ez a mi hagyományunk. Visszaértünk majd egy pohár borral koccintunk, és szeretkezünk egy csodálatosat
A vízhűtésen is van ventilátor....
Ilyen kell!
https://ipon.hu/magazin/cikk/k...