A névleges teljesitmény nem százalékfüggő. A pl. Inverteres heggesztö periodikus üzemben müködik, ott akár a névleges teljesitményt is tul lehet lépni, illetve stabilabban müködik kisebb terheléseknél. Tápegységnél nincs ilyen, névleges felett tul lehet terhelni.
ez jó táp fingom nincs miféle de annakidején néztünk teszteket róla
azért is lett ez vásárolva mert ha lesz nagyobb vga azt is el fogja még bírni
a tápnak a ventillátor hangját nem is lehet hallani
ezt még simán megfogja a horog, max meggörbül
mivel nem húz úgysem semmit simán ki lehet egyengetni azt a horgot csak meg kell melegíteni
zsigulin volt hogy úgy meggörbült hogy hozzáért a lököshöz aztán kiegyenesítették nem nagy pénzért, igaz közel 20 éve
Mint a heggelő invertereknél , nem csak az amper számít , mert a csiri-biri szarok ráírt ampert lehet csak pár percig bírják , és nem mindegy hogy tízpercenként leold a 180A-es még 100A-nál is , vagy hegesztesz egy 140A-os max áramúval 0-24 órába !
erre való a vonóhorog vazzeg
most kb semmi baja nem lenne a kocsinak
de jó szar műanyag ha ilyen kis kocctól törik mint a ropi
és a sárgán mindig át kell menni ezt még én is tudom vidéken
3x300w hangrendszer van ha vadulni szeretnék, nem evvel van a baj
hanem hogy örökké más fordulaton zúg a venti
pl a konyhai hűtő is zúg azt is hallom mert egy légtér a nappalival de az nem zavaró csak ez a összevissza hang
Meg lejár decemberben a műszaki! Már van szerelőmnél időpont. Meg ugye előre nem csináltathatom meg mielőtt nem szemléznek meg bólintanak rá a biztosítók.
Vótunk asszonnyal a tecsóba, arany gyerek (22éves) meg úgy gondolta még belefér neki úgy, hogy nem megyek át már a sárgán. Jól fog a fék a nácibárkán igaz felengedtem mielőtt belénk jött.
Egy jó hatásfokú (80+ Gold vagy Platinum minősítésű) táp is igen csöndes tud lenni, nekem egy Seasonic G-450 duruzsol a gépben, ennek kisebb terheléskor (azaz szinte mindig) teljesen áll a ventilátora.
Hogy konstruktív is legyek: én egy nagyon jól szellőző, rendes házat keresnék első körben - hidd el, hogy sokat segítene. (Nekem 7 éve egy Fractal Design minitornyom van (ARC Mini), azzal szinte teljesen csöndben van a gépem, igaz, hogy 6 db nagy méretű (2 db 140 mm-es és 4 db 120 mm-es) venti van benne, de nagyon kis fordulaton, hangtalanul mennek még legnagyobb terheléskor (Autocad 3D-zés) is. Olcsóbban jönnél ki a dologból (30-50 ezer forint)....
A vízhűtő hőleadó radiátorának is vannak ventilátorai - szóval teljes csöndről ne is álmodozz.
Az a proci 91 wattos, szerintem azt még lehet levegővel elfogadható zajszinten hűteni - a gondok AMD-procival szoktak lenni, na azok durván tudnak melegedni némi tuning (túlhúzás) mellett.
A VGA-t megérheti hűteni, ott több száz wattok is disszipálódnak (na persze nem a GTX 1060-nál, az egy gyenge, lusta gyösz - viszonylag kis fogyasztással.)
azért is lett ez vásárolva mert ha lesz nagyobb vga azt is el fogja még bírni
a tápnak a ventillátor hangját nem is lehet hallani
mivel nem húz úgysem semmit simán ki lehet egyengetni azt a horgot csak meg kell melegíteni
zsigulin volt hogy úgy meggörbült hogy hozzáért a lököshöz aztán kiegyenesítették nem nagy pénzért, igaz közel 20 éve
vonóhorog is cserés lenne, ahogy a hátsó vészhárító is, szintén.
most kb semmi baja nem lenne a kocsinak
de jó szar műanyag ha ilyen kis kocctól törik mint a ropi
és a sárgán mindig át kell menni ezt még én is tudom vidéken
hanem hogy örökké más fordulaton zúg a venti
pl a konyhai hűtő is zúg azt is hallom mert egy légtér a nappalival de az nem zavaró csak ez a összevissza hang
Az a proci 91 wattos, szerintem azt még lehet levegővel elfogadható zajszinten hűteni - a gondok AMD-procival szoktak lenni, na azok durván tudnak melegedni némi tuning (túlhúzás) mellett.
A VGA-t megérheti hűteni, ott több száz wattok is disszipálódnak (na persze nem a GTX 1060-nál, az egy gyenge, lusta gyösz - viszonylag kis fogyasztással.)