Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hasonló a tapasztalat... bp-en a keletinél van olyan utca, ami fekete gyülekezőhely, csak azok vannak ott... fehér ember be sem meri tenni a lábát... mondjuk jobban is teszi...
Kilóméteres majré és minden kanyar után platós utazásos gyökér.
Pedig földik vagytok.
Tehát te is egy nagy gyökér vagy
Az egyetemen van egy pár, nekem is onnan van tapasztalatom. A táborra is emlékszem ott volt évekig, de csak a migri kampányban tűnt fel, hogy hoppá ezek itt vannak.
Akikkel én találkoztam, mind rendesek voltak.
Szerintem nincs velük gond. Ha a saját tapasztalatomból indulnék ki, akkor a fehér motorosok mind gyökerek.
Többel mint kellett volna!
Itt (Db-ben) több ezer külföldi tanul + akik itt maradtak régről!
Egy darabig csináltam olyasmit is ami miatt sokat találkoztam velük!
Mindegy,hogy amerikai nigger vagy afrikai,arab vagy kínai,olyan szinten más az "értékrendjük" ,a "higiéniájuk" az "empátia" készségük,hogy odacsaptam őket a cigányokhoz!!
Akik európai szemmel is normálisan tudnak viselkedni azok a dél-koreaiak (udvariasak,tisztelet tudóak) és az irániak (perzsák) ,ott semmi extra "csak" kér,köszön ,normálisan viselkedik!
Ez a tapasztalatom,ezzel lehet vitázni,de csak olyantól fogadom el aki napi szinten kommunikált velük!
Lánglelkű PC bajnokok és emberjogi aktivisták kéretik távolmaradni!
Ja,majd elfelejtettem ,volt itt sokáig menekült tábor is,na az se sokat tett hozzá a szerelemhez!
Azon gondolkozom clamnak a főnökei találják ki mikor mivel trollkodjon és értekezleten beszélik meg a tervet vagy saját kútfőből és lelkesedésből mond agyament baromságokat.
Sok afro amerikaival találkoztál már?
Nekem nagyon nem!
Tudod én sem születtem rasszistának,de az fránya tapasztalat!?????
Miért bántotta volna a fiam?!
Azt hiszed hülyeséget írtál, de közben nem annyira.
Neked nem azok?
És nem vágtad szájba? Vagy ha kell valami neki akkor tud viselkedni?
Mindenki tudja hogy a Trash Metal gyökerei Ugandaiak.
Sosem vitattam a rock gyökereit!
afroamerikai barátaink....................
Miért? Az általatok kedvelt, legalábbis amiről beszéltetek rock zene, az is a feketéktől jön. Nagyon alábecsülve is a zenestílusok legalább 50% egyértelműen afroamerikai barátinktól ered.
Még így is!
Az kétségtelen ,hogy sokan merítettek a Rhythm and Blues-ból s teszik mind a mai napig, nem is bagatelizálom ei a jelentőségét,de az állításod még ennek tükrében is igen túlzó!!
Oké, a komolyzene és népdalok nem, de ennyi.
Ez erős túlzás, de mindegy.
Például minden zene a feketéktől jön.
Értem, de nem vagyok rasszista.