...nem volt annyira profi, h csinált volna egy egyházat még életében. Megtette helyette néhány haverja az ő személyét felhasználva, akik ezáltal leigázták a fél földgolyót és iszonyat lóvét húztak
én ezekben a réi írásokban nem hiszek
egyrészt mindig azok maradtak fent amiket az utókor akarta hogy fennmaradjon
másrészt meg akkoriban nagyon egyszerű volt akkoriban a nép, egy öngyújtó és egy festék spray segítségével én is nagy varázsló lehettem volna akkoriban
Ha sokat jársz szórakozóhelyekre és van egy nagyobb ismerettségi köröd, szépen lassan észreveszed hogy melyik cuccnak mik a hatásai. Persze nem ránezésre tudod hogy pontosan mit szedett be, de látod hogy az most fűre piacott, kokozott stb stb. A lényeg, a kokosok nem csinálnak bajt, egész éjjel pörögnek, vidámak.
A fűvjó lenne, de az emberek hülyék hozzá!
a kokain úri drog, ne keverd a fűvel
kb mint az ájfón, nem veheti meg mindenki ezért igen divatos cucc lett
egy csíkért simán leszopnak a lányok még bmw sem kell hozzá
Jah,ha ugy gondolod,biztos ugy van.
Persze minden drogos rogton orvosi kokainnal indult azert fogy az es nem a fu.
Ez a termeszetes sorrend,es ha fuvezne ra se nezne masra,ezert is aruljak meg fod a dragabb cucc,mert a fu mindent kielegit.nem is ertem hogy elnek meg a szegenyedo kolumbiaiak.
Nekem is van (goglim) de nem az amit ti is használtok. Ez a gugli bárhol bármikor elérhető nem kell hozzá csupán az ember, a tiszta mély tudat...... Ezt úgy hívák FORRÁS
a zaher is egy celeb(volt??) vazzeg azt mondja amit mondanak neki
egyszer olvastam egy cikket ahol patkányokon agyaltak. nézték mennyi alkoholtól és thc-tól állnak be a jószágok
mikor megvolt a mennyiség, fokozták a bevitelt az alkoholt 20x emelték és a patkány elpusztult, a thc már 400x mennyiséggel volt benne de még mindig élt
szerintem ez meggyőzőbb mint pár hír mindenféle alakoktól
Ha a fű legális lenne - és "rendes" áron adnák (kb. fillérekért lehetne) az emberek nagy részének eszébe sem jutna más drog. Ja, meg a pia sem nagyon...
Fogadd el és vége
egyrészt mindig azok maradtak fent amiket az utókor akarta hogy fennmaradjon
másrészt meg akkoriban nagyon egyszerű volt akkoriban a nép, egy öngyújtó és egy festék spray segítségével én is nagy varázsló lehettem volna akkoriban
A fűvjó lenne, de az emberek hülyék hozzá!
kb mint az ájfón, nem veheti meg mindenki ezért igen divatos cucc lett
egy csíkért simán leszopnak a lányok még bmw sem kell hozzá
Pontosan nem tudom, de asszem kb. annyi, hogy a zsidók istene?
Persze minden drogos rogton orvosi kokainnal indult azert fogy az es nem a fu.
Ez a termeszetes sorrend,es ha fuvezne ra se nezne masra,ezert is aruljak meg fod a dragabb cucc,mert a fu mindent kielegit.nem is ertem hogy elnek meg a szegenyedo kolumbiaiak.
egyszer olvastam egy cikket ahol patkányokon agyaltak. nézték mennyi alkoholtól és thc-tól állnak be a jószágok
mikor megvolt a mennyiség, fokozták a bevitelt az alkoholt 20x emelték és a patkány elpusztult, a thc már 400x mennyiséggel volt benne de még mindig élt
szerintem ez meggyőzőbb mint pár hír mindenféle alakoktól