Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még gondolkodok.
Vegasban mindkettőt próbáltam mert ott ugye legal. Csak annyi volt a gond, hogy egyszerre, így fogalmam sincs hogy melyik ütött ki
ééés igazad lesz......lehet, hogy sikerül......és még kételkedtem......tényleg lesz itt is követőd illetve annak aki kitalálta amit hirdetsz..... .....
Fűűűfüüütyyy!
Ezt szépen megfogalmaztad.
Pardon! Ezt is.
Brikettel fűtök punktum. 780ft 10kiló száraz, annyi ami rá van írva, nem köll vágni hordani, kb fele kell mint fából..... Cserépkályharulez. hu nemfüstölakéményse, pont huh
Tudom, hogy ki vagyok

Ne mondd nekem
Hogy további szép napot
Miért lennék Valentin
Mikor én Bálint vagyok

Ki nem állhatom a celebeket,
Nekem barátaim vannak
Igazi emberek

Nem kell mondjátok, tudom, hogy ki vagyok
Az arcom az enyém, nincsenek álarcok
Hús már nincs rajtam, csak ideg és csont
De a szívembe törik az összes fogatok

Nem hallgatok rádiót
Ugyanazt a háromszáz számot
Én láttam sírni a srácot
Mikor a zenekar Hendrixet játszott

Nekem nincs szükségem papokra
Nem járok templomba
Mert megvan a Jóisten mobilja

Tudom ki vagyok, tudom, tudom
Ne mondjátok meg, tudom ki vagyok
Ne mondjátok meg, tudom ki vagyok

Eddigi élethelyzeteim a materiális világra korlátozódtak, majd jött a (változás, változtatás) mindent a szeretet fenntartásával igyekszem fogadni továbbadni.Hogy ez bölcsesség vagy sem (szerintem nem) azt mindenki döntse el maga. Én a szeretetet természetes rezgésnek tudom amit minden ember kíván adni és kapni figyelek az életemre élethelyzeteimre mert minden ember és élethelyzet tanít (értem ez alatt ezt a fórumot is)
Felfoghatnatok mar hogy nincs mas csak az istencsaszar es a vegtelen haboru.
Te honnan gyüjtöttél ennyi bölcsességet?
Az agy, ne viccelj manapság csak külső hatások érik, ebből formálódik a jó öreg ego ami kísér ameddig rá nem jövünk hogy ők ketten csibészkednek velünk 30 40 50 60 éven keresztül. A változás igen kintről jöhet ha az egyén nyitott de csak intuitív (belső megérzésre hagyatkozva) lehet mind ez épitő és igaz. Elmetevékenységgel nem lehetséges igaz (döntést) hozni mert az agy nem ismer minden peremfeltételt adott élethelyzetben (materiális, fizikai, pénz alapú döntések vonatkozásában ez kevésbé életszerű) Lásd az intuitív kinyilatkozást a mindennapokban.... Úgy éreztem, tudtam hogy bekövetkezik, olyan rossz érzésem volt napok óta, ne menjünk ide vagy oda rossz a megérzésem,...... Stb és itt nincs elme
Mi van itt, hittanóra?
Őrangyal, védőangyal. Leszületéskor minden hármasság egy védőangyalt kap földi életére. Rendkívül precíz tevékenykedők ugyanis érzelmek nélkül teszik a dolgukat. Ha szükséges oda és abba az élethelyzetbe irányítanak ahol egy mélypontnak tudott állapotot hoznak létre, vagy ellenkezőleg egy kritikus élethelyzettől (mentenek meg). Szemeket nyitni nem kihívás megteszi bárki..... a lélek már más téma
ez fura igazság mert ugye abban igazad van hogy az ember csak saját maga tud a nézetein változtatni, hiszen az agy (egyenlőre) nem egy külső perifériák által programozható eszköz
de
csak mások hatásai miatt fog változni a nézet-vélemény hiszen ha nincs hatás nincs változás
Nem tudtam.
És köszönöm, hogy felnyitottad szemeinket
Értem. Viszont én egy angyalnak tudom amit látok, de ha ezt nem tudtad akkor...... most már tudod
Senki nem fog a nézeteden változtatni? Óriási igazságot írtál de az hogy senki az nem igaz mert TE magad fogod ezt megtenni
Az a 24 év alatt szerzett teher.
Sajnos azt nem nevezném fontosnak.
Fontos az életben a Család.
én nagyon makacs vagyok, van egy nézetem amin szerintem senki sem fog tudni változtatni
legyen az vallás vagy bármi egyéb "szekta"
ellenben ha van bizonyíték amit megfelelőnek itélek meg akkro meg fog változni a nézetem
pl idejön az úr gyermeke és beizonyítja hogy ő tényleg az és ha igéretet tesz hogy ha meghalok ott ülök a jobbján hinni fogok benne, vagyis akkor már nem hinni hanem tudni......
Vége ugyan, csak most kezdődik. Egy fotódon rádhajol egy fehér ruhás (hölgy) és ő ki, mi? Kíváncsi vagyok rá mert fontos lehet számodra mivel megosztottad
.... Ha azt mondod nem tudom és pont... Ez nem zavartság (állapot) Ha azt mondod nem tudom de tudnom kéne az (zavartság) Ha azt mondod nem tudom de igényem van rá megkívánom ismerni az (nyitottság) Az egyetlen biztosság, bizonyosság a változás, ennek tükrében lehet felismerés a nyitottság részigazságára, is.
én nem félek az ilyesmitől, izgulni sem izgulok és nem is idegesít. amin nem tudok változtatni azt leszarom......
Pedig ez meg fog történni ha akarod ha nem ha hiszel ha nem....... Ha valamiről nem tudunk nem ismerjük attól félünk, ha félünk fél elem vagyunk nem egész, fél! A te érzésed mi? Az én érzésem mi? Az ami a lényeg NE félj... ha ide eljutsz békével szeretettel akkor nem igényled hogy bárki megerősítsen ebben... Még a pápára sincs szükség, sőt spirituális tanitó sem kell, minek? Aki fél, érezni.... Aki nem fél, érezni.... A legtöbb problémát az emberben a félelem és a vágy kelti, pont
ezt ne tőlem kérdezd
kb ismerem a történetet, de engem nem tudtak meggyőzni, bár biztos jobb lenne mindenféle túlvilági életben hinni mint abban a tudatban élni hogy közeleg az az idő amikor lekapcsolják a villanyt és elhordanak a kukacok a föld alatt
alakul ez
Nem. De megkérdezném ha már így összejöttünk miért csúsznak másznak a kereszt előtt és miért hordják a virágot, koszorút a feszület elé?