A gond a puha drogokkal az hogy barmilyen duma ellenere nem allnak meg ennel.Es egy ido utan a nagymamat eladva nyomulnak a heroinert,vagy rakapnak az olcso szintetikus szarokra.Amik rogton fuggoseget okoznak.
A gond a puha drogokkal az hogy barmilyen duma ellenere nem allnak meg ennel.Es egy ido utan a nagymamat eladva nyomulnak a heroinert,vagy rakapnak az olcso szintetikus szarokra.Amik rogton fuggoseget okoznak.
ki kell próbálni...ilyen egyszerű. aztán rájössz hogy nincs másnaposság, napokig tartó belső láz stbstb
persze ez is káros ha túlzásba viszi az ember, de egy egyszerű cukor fogyasztás is káros lesz ha nincs mérték
amúgy a hasis kb olyan kemény mint a sör.....kb a legalja a rossz hatásoknak
szerintem egy oldószeres festékkel dolgozó ember több "kábítószert" szív be mint egy átlag hippi
A füvet ne hasonlítsd a “kemény” drogokhoz. Nincs tudatmódosító hatása, nem fogsz tőle sárkányokat látni. Ellenben van rengeteg jótékony hatása.
Ennek nyugodtan utána olvashatsz.
Az alkohol méregnek méreg, de azért már volt, hogy sikerült illuminált állapotban nekirontani (na jó, tántorogni) a résnek és némi röhögés után az ellen nemű lény felől azért volt egy kis lökdösődés is míg ahogy gondolom a drogot főleg a "keményet" nem gondolnám, hogy ott lenne valami eredmény még ha nevetséges is, bár igazad van, tényleg csak vízióim vannak tapasztalat nincs, de valahogy nem is vágyom rá.....majd megkérdezem a gyerekeimet hátha tudják.
Szerinted milyen mértékű tudatosságra számítok egy motoros fórumon nem sokra és ez nem ledegradálása a jelenlévőknek csupán tény(tisztelet a kivétel) .Alapos okkal vagyok jelen Részemről vita nem alakulhat ki még élő szóban sem mert jelen életfelismerésem tudatosságom felismert állapota a jelen pillanat Sokadszorra írom hogy nem vagyok egy vallás és szekta tagja sem (de már annyit írjátok hogy belépek valahova és te leszel az első Sanyi akit magammal rántalak . A másik hogy honnan a feltételezés hogy én ebből élek ha megnéznéd a videómat mondjuk a spiritualitás és pénz címmel picit tájékozottabb lehetnél velem kapcsolatban oké oké nem érdekel akkor NE nézd meg (de akkor miért állítassz valótlant velem kapcsolatban? hisz még kedvelsz is... Mi lenne ha utálnál A tény az hogy nincs rajtam fogás és ez bosszantó.... Nem vagyok szektatag (pedig hívtak nem is egy, és qurrva sok pénzért) nem vagyok egy vallásirányzatnak a tagja sem...... Ami zavaró lehet még hogy elégedett vagyok, szeretem magam a családomat, a környezetemet. Nem pénzben mérem az életet, az embereket... 21 éves autónk van 23 éves motor..... Szerényen viszont tiszta szeretetben élünk (minden reggel összeölelkezünk négyesben) mert ez az igaz csak ez a SZERETET A prédikáció ingyenes részét eddig olvashattátok........ További igehirdetésre szíveskedjetek sook pénzt utalni és folytatom.... Most ajándék fluoreszjáló szűzmárija ajándék számlaszámot kiemelt sms küldése után tudok adni
inni tudsz úgy hogy ne legyél teljesen szétcsapva?
ha igen akkor miért gondolod hogy a thc csak úgy a működik ha teljesen széjjel csapod magad?
ezek az öregekben rengeteg tévképzet van a ilyen szerekről.....közben meg vedelik a sok alkoholt ami azért nem kicsit mérzező
Az a gond, hogy ott mindig szüzeket emlegetnek, ha ott mindig minden luvnya szűz, akkor ki a bánat fog seggből-szájba? Mondjuk ha ez van meg cirmantás attól még lehetnek szüzek....na jó, akkor az is jó hely.....vagy mégsem, pia nincs.
sajnos ez így van, aki kilóg a tömegből az mindig fikázva lesz
amúgy értem mit akarsz mondani, csak ehhez olyan mértékű átszellemülés kell hogy ez már-már súrolja a betegség határait
amúgy szerintem mindenki tudatosan él, pár extrém függőt leszámítva
én csak vallási "szektásokat" ismerek olyat mint te vagy nem de a "szektások" nagyon gázak
A tesruha elengedése (nektek halál, kaszás... stb) nekem a legnagyobb csoda és az egyetlen igaz ünnep mellesleg a lelki szegény közel s távol sem ezt jelenti. Megvárjuk Sándort talán szélesebb rálátása van a teológia ezen tárgyára INRI
Igazából nem akarok veled veszekedni mert kedvellek viszont ha nyilvános fórumon tolod a mantrát akkor mindig lesz valaki aki belekérdez vagy csak simán megkérdőjelezi bármi legyen is az aktuális mantra, én ezeket a szektás dolgokat mióta egy haver-kollégám beleesett és láttam rajta ahogy tönkre teszik és kifosztják mindezt úgy, hogy még örült is neki, no azóta valahogy nem kedvelem és ahol látom, hogy baráti körben felüti a fejét akkor próbálom eltántorítani ha a "megtértet" már nem is lehet, de legalább a leendő követői gondolják meg, hogy mire adják a fejüket. Ha neked ez jó és megélsz belőle tedd nyugodtan, de ha nyilvános fórumon tolod akkor sajna nincs mit tenni, látni fogod azt is ha ebben kételkednek.
Majd egy beteg világ, beteg lakója mondja meg a másiknak (ismeretlenül többnyire) hogy beteg, szektás..... stb mert a másik nem gyűlöl, nem bánt, nem tart haragot, nem azonosul az erőszakkal...... ezzel szemben tudatos az életére, szeret, nem bántja másikat, boldog, elégedett, kiegyensúlyozott.
ez a mennyek országa azért lett kitalálva hogy ne lázadjon a paraszt a kizsákmányolás miatt mert ha meghal neki milyen fasza lesz
és ez azóta is tart
amúgy ha ez tényleg így lenne akkor a temetés lenne a vilég legvidámab dolga hiszem annak csak örülni kellene ha valaki egy örökké tartó faszaságba bekerül
Ha tudnád hogy ki vagy akkor abba tudnád hagyni azt hogy aszerint viselkedj mint amilyennek képzeled magad...... De ha abba tudnád hagyni azt hogy aszerint viselkedj amilyennek képzeled magad, akkor tudnád hogy ki vagy.....
A lelki szegény pontis értelmezése vajh mi?
Van baj, nem kicsi.
persze ez is káros ha túlzásba viszi az ember, de egy egyszerű cukor fogyasztás is káros lesz ha nincs mérték
amúgy a hasis kb olyan kemény mint a sör.....kb a legalja a rossz hatásoknak
szerintem egy oldószeres festékkel dolgozó ember több "kábítószert" szív be mint egy átlag hippi
Ennek nyugodtan utána olvashatsz.
ha igen akkor miért gondolod hogy a thc csak úgy a működik ha teljesen széjjel csapod magad?
ezek az öregekben rengeteg tévképzet van a ilyen szerekről.....közben meg vedelik a sok alkoholt ami azért nem kicsit mérzező
amúgy értem mit akarsz mondani, csak ehhez olyan mértékű átszellemülés kell hogy ez már-már súrolja a betegség határait
amúgy szerintem mindenki tudatosan él, pár extrém függőt leszámítva
én csak vallási "szektásokat" ismerek olyat mint te vagy nem de a "szektások" nagyon gázak
és ez azóta is tart
amúgy ha ez tényleg így lenne akkor a temetés lenne a vilég legvidámab dolga hiszem annak csak örülni kellene ha valaki egy örökké tartó faszaságba bekerül
A lelki szegény pontis értelmezése vajh mi?