Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg a termosztát elé jobb ha a blokkhőre vagy jobban kíváncsi, de ott nemigen van hely erre így marad az ahol helyet találsz. A gond az, hogy ha a termosztát után van kötve és lezárva kotlik meg a termosztát akkor nem fog magas hőt jelezni és mégis megforrhat a motor, mondjuk erre kevés az esély, de az esély azért van, hogy a kevésnek is legyen létjogosultsága.
Szerintem ne próbáld ki!!!
max garázsajtót
jelenleg ez az egyik leg leg rozi
https://www.bortarsasag.hu/hu/...
vizhofok merot hova jobb kotni?
A Vastag csohoz a vizpumpa huto koze ahol van a homerseklet jelado vagy a termosztat utan?
Vagy valami vekonyabb a blokknal?
Nincs mit, de a patrióta lokálokat még jobban propagálnám, olyasmit nem akarsz nyitni?
Szerintem ennyi jánnyal a háta megett TSanya nem esik kétségbe. De szerintem Te sem Tenet inkább igyunk még valami jófajta Roset...
pedig a férfiembert egy jó pinával szinte mindenre rá lehet venni, hát még kettővel.......
ezt lehet elfelejtette nekik mondani
Elhúztak rögtön elpirulva, mint a vadlibák délre....
Akkor nem volt motoszka?
bár egyszer a krisnásoktól vettünk valami könyvet a faterral
olyan szakadárok voltak hogy szerintem tuti kaját vettek az árából
Egyik ismerősöm meg hajdanán be invitálta dugni a két hittérítő csajt. Nem mentek be...
jó régen voltak nálunk is, épp kint voltam az udvaron nem tudtam őket elkerülni
elkezdtek oltani, de otthagytam őket modndtam nekik először győzzék meg a pitbullt, mert eléggé tépte volna őket
de ugyanúgy elszeleltek mint a szőnyegárus cigók
szóval ez a vallás is csak addig jó amíg nem fenyegeti őket pár harapás a seggbe, nem akartak mártírok lenni a vallásuk miatt
ami szerintem totál szégyen
Srácok, végül is most mit szívtok?!
Valaki adjon nekem is!
mondjuk picit már kellemetlenül érzem magam mivel annyit segitesz kérlek küldj egy nagyon pontos cimet hogy a jehova tanui két munkatársát feléd irányitsam ne,ne is tagadd tudom hogy szeretsz a kerités mögött állva órák hosszat beszélgetni velük
NAGY kösz a lokálpatriótákat kiemelten kezeljük
Anélkül hirdetlek, hogy követnélek.....gerilla hitvallás ......
Te Sanyi mi az a cokerró most te segíccs
Sanyi! Gyere vele m, és lesz benzinünk ingyen!
Alakulez
Mi vaaaan?
a prédikáció alatt nem füttyögünk ám....de ha belépsz és fizetsz egye fene füttyöghetsz amikor csak kedved tartja Ha T Sanyit beszervezed intézek ingyen benzint a 2017 évre (dehogy írtam el)
Az csak egy elvetendő elmetevékenység, ne tedd!4! Az igazi nyitott lélek a tudattal teli szívburkának lélekemelő angyal által illetett készségével dönt tudatosan nyitottan ilyen élethelyzetben.......légy nyitott és ezáltal szabad.......és olvass (végy magadhoz) rengeteg coelho-t és akkor te is hirdethetsz bármit és annak az ellenkezőjét is....
én úgy szeretlek Sándor denemkicsit szerinted Benedek pápa invitálására lettem vallásipari szagember és hidtéríttő
Nem,ez komoly kerem.
http://youtu.be/gN8geCTlZOo