Elvileg a termosztát elé jobb ha a blokkhőre vagy jobban kíváncsi, de ott nemigen van hely erre így marad az ahol helyet találsz. A gond az, hogy ha a termosztát után van kötve és lezárva kotlik meg a termosztát akkor nem fog magas hőt jelezni és mégis megforrhat a motor, mondjuk erre kevés az esély, de az esély azért van, hogy a kevésnek is legyen létjogosultsága.
vizhofok merot hova jobb kotni?
A Vastag csohoz a vizpumpa huto koze ahol van a homerseklet jelado vagy a termosztat utan?
Vagy valami vekonyabb a blokknal?
jó régen voltak nálunk is, épp kint voltam az udvaron nem tudtam őket elkerülni
elkezdtek oltani, de otthagytam őket modndtam nekik először győzzék meg a pitbullt, mert eléggé tépte volna őket
de ugyanúgy elszeleltek mint a szőnyegárus cigók
szóval ez a vallás is csak addig jó amíg nem fenyegeti őket pár harapás a seggbe, nem akartak mártírok lenni a vallásuk miatt
ami szerintem totál szégyen
mondjuk picit már kellemetlenül érzem magam mivel annyit segitesz kérlek küldj egy nagyon pontos cimet hogy a jehova tanui két munkatársát feléd irányitsam ne,ne is tagadd tudom hogy szeretsz a kerités mögött állva órák hosszat beszélgetni velük
a prédikáció alatt nem füttyögünk ám....de ha belépsz és fizetsz egye fene füttyöghetsz amikor csak kedved tartja Ha T Sanyit beszervezed intézek ingyen benzint a 2017 évre (dehogy írtam el)
Az csak egy elvetendő elmetevékenység, ne tedd!4! Az igazi nyitott lélek a tudattal teli szívburkának lélekemelő angyal által illetett készségével dönt tudatosan nyitottan ilyen élethelyzetben.......légy nyitott és ezáltal szabad.......és olvass (végy magadhoz) rengeteg coelho-t és akkor te is hirdethetsz bármit és annak az ellenkezőjét is....
https://www.bortarsasag.hu/hu/...
A Vastag csohoz a vizpumpa huto koze ahol van a homerseklet jelado vagy a termosztat utan?
Vagy valami vekonyabb a blokknal?
ezt lehet elfelejtette nekik mondani
olyan szakadárok voltak hogy szerintem tuti kaját vettek az árából
elkezdtek oltani, de otthagytam őket modndtam nekik először győzzék meg a pitbullt, mert eléggé tépte volna őket
de ugyanúgy elszeleltek mint a szőnyegárus cigók
szóval ez a vallás is csak addig jó amíg nem fenyegeti őket pár harapás a seggbe, nem akartak mártírok lenni a vallásuk miatt
ami szerintem totál szégyen
Valaki adjon nekem is!
http://youtu.be/gN8geCTlZOo