Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindent át kell lépni ha eladni akarsz valamit
Sajnos itt is nagyon megy a fillér baszás
De bármi mást nézel ahol nagy tömegben kell egyforma minőséget biztosítani mind tiszta vegyészet
Csak pl a kólában ez természetes mindenkinek a többi dologban meg nem
Persze kivétel van Jóska -Pista bácsi az évi 100 hektoliter borát kiöntogeti pet palackba apránként de ilyen nem sok van
Ahol minden “rendben” megy ott a labor annyit dolgozik mint a pince munkás
Ne aggódj, dombvidéken ahol neves száraz vörösborokat termelnek, ott is sokat dolgoznak a kémikusok
Bort csak ismerőstől vagy sajátot.
Sört kell inni !
Ezek szerint szakmailag átléptél a reduktív technológián.
Kár.
Ágasegyháza-Izsák-Kecel, a bűvös háromszög...szőlő nincs, bor van!
Nem kötelező hegyen lenni,a homok megkötésére használt fajták elvannak az alföldön is.
pedig milyen sok szép szőlőhegy van az alföldön a vörösbor amúgy is száraz....
Hogy tudod meginni ezeket az édes szarokat?
Az alföldi borokkal meg főleg vigyázz, szőlőt ugyan láttak, de kémikust is.
A bor nem lövi ki
Már vagy 25 éve a szakma körül vagyok sok újdonság nincs a témában
Ezek 1 forintokon spórolnak vazzeg
A pet palackosok is már lassan szatyorba töltenek mert spórolnak a grammokkal a flakon anyagban
Csak szólok,hogy a kupak vagy a dugó nem fokmérője a minőségnek!
Vannak eljárások amiknél muszáj tekerőst felrakni mert a dugót kilőné.
Valamint jó bor is van pet palackban, vannak pincészetek amelyek folyóborként is tolják a borukat.
Pl. a Varga pincèszet borokból is van petpalackos azèrt, hogy versenykèpes maradjon így tudja alacsonyabb áron adni. Teljesen egyforma az üveges boraival, voltam náluk nem egyszer.
Anno a nyolcvanas években az "Állami Pincegazdaság"-nál itt nálunk készült még "Egri Bikavér" is! Vagy amilyent kértek!
Le volt fojtva akárhányezer hektó must, és ha jött a parancs felülről, akkor küldtek különböző adalékokat, és nem sok idő múlva már szállították is a megrendelt mennyiséget! Bármiből csináltak államilag bármit!
nekem ott dolgozik egy csomó ismerős meg rokon
annyira nem vészes az a "pacsmag"
meg amitől nem vagy beteg nem olyan gáz
ittam már villányi borokban is szarabbat ettől, haver ki is rókázta olyan fos volt, pedig alig ittunk
Azt en is,de nehogy a multis olcso pacsmag legyen a merce.
Pedig neked is ideje lenne fogyóznod, mint nekem:
a kaviárt is utálom, inkább a sültszalonna
Jobb a teszkos kannas.
pár hete ittam egy kurva drága bolt valami 6+ezer volt egy üveggel de kurvára nem jött be, a végén már majdnem sírtam
pedig állítólag nagyon fasza.....de nekem ez a füstös íz nem jön be, nem vagyok én úriember hogy bírja a gyomrom ezeket az úri szarokat
Lidlben is vannak jó borok az az amcsi rose is finom.
Ez nem kerul kereskedelmi forgalomba.
ezekből a hoki borokból én ezt kedvelem: https://bevasarlas.tesco.hu/gr...
a sima zweigelt édesebb
de a zsíros kaják mellé jobb a kevert a sima kékfrankos meg nekem túl fanyar, bár pl a hagymásbab mellé az is jó
..motorkerékpárból a BMW bokszer ...
Borbol aszongyak jo a nadudvari voros
...naugye ...