Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, nálam több évig van használatban. Majd kiderül mi van kicsit többért.
akkor szerintem megéri kicsit jobbra beruházni hiszen 2-3 évig biztosan ki fog tartani
Nálam jó dolguk van, tokban fóliával, a mostani is ha kiszedem, olyan mint az új.
Egyszer én is jártam így!
Sorompónál megálltam, és figyeltem a tükörben, hogy egy hölgy egy fehér Peugeottal még elég gyorsan gurul! Rá is állt a vonóhorogra! Kiszálltam, és láttam,hogy nem vészes a dolog, mondtam a lánynak, hogy oké semmi baj! Vonat elment, én is mentem az egyik céghez, ahol kérdezték, hogy mit szállítok, mert a kamerán látják, hogy valamit húzok! Akkor néztem,hogy a másik autó hűtőrácsa ott maradt! A lány meg utánam ahogy jött nyilván nem merte visszakérni, hogy az az övé!
nem feltétlen a kihasználásról van szó
hanem inkább hogy az összes alkalmazás mindig frissül, van ami évente 2-3 alkalommal de van ami szinte havonta
aztán a gyengébb kivitel ami most 100% ban tökéletes 1 év múlva már döcög, igénybe veszi a gépet melegszik elől hátul, kezd lassulni stbstb
szóval ha van egy 30 ezres telefon 0 forintért vagy egy 60 ezeres 30ért inkább megéri a 60 ezeres, már ha tudsz rá vigyázni és nem hajtod ketté 3 havonta a telefonokat
na szóval 2 GB RAM-mal...
hogy a faszba ne tudnék mindent
több elemet csináltam már purhabból mint amennyi nőt eddig megdugtál
zsiguli összes fehér árnyalatát egy hokedlin ülve kikevertem az autó mellett 100% egyezőséggel
persze ez a múlt most már nem szarozok ilyenekkel inkább pihenek a munka helyett
Köszi!
Nesztek gonosz videki szmog.
A Samsungnak csak az Amoled kijelzője jó, egyébként 3GB RAM-mal minden akadni fog rajta.
P smart (fillérér vettem) nekem megfelel,ajánlom
Ezeket adják ócsóér, meg többet én se adnék telefonra, én se használom ki, mint sokan mások se a drágábbakat.
ezekkel az a baj hogy mind gyerektelefon
az ilyenek miatt van az hogy az "android" szar
a redmi6 talán még a leghasználhatóbb
Anyukának samuja van, neki nagyon tetszik (több éve használja) nem is volt baj eddig vele. Főbb paraméterekben egyezik a két kínai, talán kijelzőben ( felbontás?) jobb a Huawei.
Sok éves Sony Ericson E4
Ezek mind olcsó telefonok, a legnagyobb RAM és tárhely miatt a Xiaomi-t (esetleg a Huawei-t) venném, ez a Samsung guriga taknyot sem ér...
Ini profi lakatos & fényező is.
Mit váltanál le?
Egy kérdés Uraim:
Többször volt telefon a téma, most én is kérdeznék. Lehetőség van ingyen, vagy majdnem ingyen telefont kihoznom.
Samsung J5 2017, J6, Huawei P smart, Xiaomi redmi 6
Melyiket szeressem?
Örülök neki, hogy te ennyire mindent tudsz!
Ugyanilyen éppen neki kocc volt, amit egy passat csinált.
Ezt más a Suzukis mamik is tudják. Sőt, észre sem vette, hogy van valami a vonóhorgán...
Az hát. Már felkötöttem madzaggal.
de ez nem egy kis kocc volt horog nélkül odalett volna fél hátulja
Szerinted....
Ha meggörbül egy vonóhorog az csere. Ha melegíted gyengíted és kérdés pontosan vissza tudod-e hajtani. Valamint azért meg kell nézni a hátsó merevítőt és a hátfalat, rögzítési pontokat.
Nem húz semmi a vonóhorog? Persze, nem mindig...

A zsigulis példa semmit nem jelent.
általában minden kapcsolóüzemű tápot 80%ig lehet tartósan használni
azért is vettünk ha minden igaz 650 vagy ilyesmi tápot(biztos hogy több mint 600) a kb 400w fogyasztáshoz
ráadásul elég drága is volt a hegesztő inverterem árában volt kb
szóval nem egy huszonezres fos táp
gyereknek a munkaeszköz a pc ha nincs egy hétig gépe az neki elég sok veszteség, szóval nem kockáztattunk mindenféle olcsó szarokkal
csak ez a buzi összevissza venti hang bassza a túl jó hallásom