Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már gyerekkoromból hoztam eme képességet. Szüleim cipőfűzőt kötöttek össze, vissza majd én rövidebb, hosszabb idő után kigubancoltam
Nála csak ilyen cica nadrágos fiúk vannak.... amiket be szokott linkelni
ha ezt tudom elvittem volna neked 100 méter fonott horgász zsinórt
egyszer pecáztunk némileg ittas állapotban és feldobtunk a horogra egy kb 30 dekás kárászt mert nagy harcsára mentünk
aztán még ittasabbá váltunk és szartunk az egészre, reggel azt vettük észre hogy a kárász úgy összegubancolta a zsinórt jóhogy csak a gordiuszi módszerrel lehetett volna rendet tenni
Na ez az igazi BF!
Ez nálatok van a farmon?

http://youtu.be/w1P76BZfgn8
Te hátúlról-alúról támadod a ketrecben lévő lábasjószágot.Mivel jobb?
Igaza van! Semjén és sleppje is úgy vadászik, hogy kiterelik elé a "vadakat" ez ám a teljesítmény!
aham értem,köszi
ez hülyeség
csak külön szállítja a rendelésed
pl rendelsz 6 féle cuccot és nem éri el az ingyenes szállítási értékhatárt akkor csak 1x számol fel pénzt, de lehet 6x jön a posta-futár
Az emag minden termékre külön szállitási dijat számol jól vanezigy?
27000 forintos egyenként felhúzható ruhaszáritót vettem kettőezerért helyben.A zsinórokat nem tudta kibogozni a meglehetősen tehetős úriember igy nagy örömünkre átadta ezért a jelképes összegért.Egy óra meditáció a garázsban és tádám kibogoztam,felszereltem,szuperjó
én az emagot azért szeretem mert ha gáz van hozza viszi a cuccot javításba aztán nem kell szarozni vele
plusz van egy hónap tesztidő aztán ha nem tetszik visszaküli az ember
ez egy 10% felárat mindenképp megér, de néha vannak "akciók" amikor annyi náluk is mint máshol a kis sufni boltokban
pl kinézem ott egy mosogatógépet be volt téve a kedvencekbe egy ideje aztán most annyival voot olcsóbb hogy +2 év gari hosszabbítással is 5 ezerrel volt olcsóbb mint a legkisebb netes ár(amihez még+3ezer posta is jönne)
Hi!
Olcsóbban vettem a Médiamarktban telefont 3 hete,mint most a blekfidéjben hirdeti az EMAG.
A sok látensmeleg megint hozza a formáját!
Azt ugye tudod, hogy Robinsontól származik az első fekete Péntek?
A lábasjószág egyszerre van leszopva és seggbedugva,naná hogy mindennap fekete péntek nekik.
A farmon mindig sötét napok vannak
Stop Buzi Clam.
Az enyém egyhengeres, álló, boxer.
Az is Soros egyhengeres!
Csak a Soros!
Hengernek