Utálok teregetni + foglalja a helyet a szárító + rengeteg port bolyhot kiszed a ruhákból, annyival is kevesebb a por a lakásban. Amúgy Amcsiban tetszett meg a technika, úgyhogy pont kapóra is jött ez a BF
A barna (khatonaji) alsó gatya teljes létjogosultsága,az egyedi forgatható formáció alapján hónap végére érte el a makszimális kihasználhatóság legmagasabb rátájára vonatkozó dobogós helyezést.
Szárítógépet vettem ED-nál múlt pénteken 140 helyett 100-ért 5 év garral, most ránéztem emagnál, de 130 alatt nem látok hőszivattyúsat, szóval annyira nem kell hasraesni tőlük. Nekem meg nem kell visszaküldenem a 14 napos elállással mert most olcsóbban láttam
Apropo,robogo,50 es.Ha darabokbol raktam ossze es megy,vilagit dudal,hogy a tokombe lehet legalba hasznalni?Irok egy adasvetelit kis oszkar nevere es bemegyek a biztositohoz osz ennyi?
okosan csinálva jó ez a fekete péntek, múlt évben anyáméknak is meg anyósnak is így lett lapostv a nagyobbik 40 ezerrel a kisebbik 20 ezerrrel volt kevesebb mint a neten elérhető legkevesebb
de router, teafőző, telefon minden szart vettünk már, az a lényeg hogy ha valami nem sürgős akkor meg lehet várni ezt a pénteki napot
ismerős ilyenkor szokott mindenféle wellness hétvégéket venni, ilyenkor +1-2 napot kap ugyanannyiért
Pár éve bikinitetős ótómata vitarát vettem (majdnem ingyen kaptam) de háromszor kérdeztem rá az árra, de jól hallottam elsőre is három éve gyári kettes golfot kaptam ajándékba. Elsőre azt hittem viccel de elmesélte hogy a papa vette valamikor és..... .... .... ha nyitott szemmel járunk minden nap csoda kaptam már hetvenezer forintos ágymatracot.... újszerű állapotban....... blekkfridéj anyátokpitsája
- Asszonyom, a bugyija fordítva van magán!
- Az eleje van hátul?
- Nem hanem a sz@ros fele van kifele…..
Nemeleg egy fregoli a kad fole?
Sziamiau kell.
pár percig
de router, teafőző, telefon minden szart vettünk már, az a lényeg hogy ha valami nem sürgős akkor meg lehet várni ezt a pénteki napot
ismerős ilyenkor szokott mindenféle wellness hétvégéket venni, ilyenkor +1-2 napot kap ugyanannyiért
https://index.hu/mindekozben/p...