Elfutni én sem szoktam, de ha lehet elkerülöm azokat a helyzeteket ahol testi erőszak előfordulhat
Egyrészt nem szeretem ha fáj, másrészt meg félek attól hogy valakit összetörök maradandóra
Sosem kerestem az erőszakot,nem kötöttem bele másba ,de nem is futottam el!
Most is azt vallom,hogy áldozat nem leszek!
A haverok változnak,de a barátaim évtizedesek!
...aki ismer tudja...teljesen más felfogásban éltem..180 fok...ma már nem találnak rám (meg) azok akik (erőszak,verekedés...stb) én változtam és igy nem vonzom be őket (spirituális duma...lehet) viszont ez igy van,igy élek több éve...megértettem valamit...átrendeződött az ismerettségi köröm is teljesen
A lófaszt!
Bár spirituális barátunk dolgai fölöttébb szimpatikusak számomra ,én közel sem vagyok ilyen jámbor lélek!
A békét sokra tartom ,de nem gyakorlom feltétlen!
Sosem ártanék,de aki nekünk.................az a holdon csináljon házat!
Az előitéleteim pedig utóitéletek s így az önvédelmet szolgálják!
Amúgy pedig az élet szép, a nap süt, a madarak csicseregnek,a lányok szépek s én jól érzem magam!!
A mindenkori kormányok meg b@sszák meg magukat!
Mi nem kormányok és politikusok vagyunk!!!!
Szerintem a w7 volt a legjobb
Az xp problémásabb a w7 Ben csomó egyszerűsítés van már
A w7 egyedüli nagy hülyesége hogy a mappát bénán nyitja meg kettőt nem tud nyitni a tálcáról
Egyrészt nem szeretem ha fáj, másrészt meg félek attól hogy valakit összetörök maradandóra
Most is azt vallom,hogy áldozat nem leszek!
A haverok változnak,de a barátaim évtizedesek!
Vissza ment a w10
Bár spirituális barátunk dolgai fölöttébb szimpatikusak számomra ,én közel sem vagyok ilyen jámbor lélek!
A békét sokra tartom ,de nem gyakorlom feltétlen!
Sosem ártanék,de aki nekünk.................az a holdon csináljon házat!
Az előitéleteim pedig utóitéletek s így az önvédelmet szolgálják!
Amúgy pedig az élet szép, a nap süt, a madarak csicseregnek,a lányok szépek s én jól érzem magam!!
A mindenkori kormányok meg b@sszák meg magukat!
Mi nem kormányok és politikusok vagyunk!!!!
Csak a mi a w10 tálcán van
A régi hp gépeken ilyen gomb van mint az utolsó képen
Az xp problémásabb a w7 Ben csomó egyszerűsítés van már
A w7 egyedüli nagy hülyesége hogy a mappát bénán nyitja meg kettőt nem tud nyitni a tálcáról
Nincs fizikai gomb a wi-fi nek