Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma vettem a blackfriday kereten belul ket almas-pudingos vackot,a virslis nem volt akcios.
.
Gondoltam ekkora faszok nem lehetnek de látszik igen.
Túrni kell a neten rendesen mielőtt veszel bármit is, kilehet fogni jólárasított cuccokat náluk.
Nagyon jó az emag szembe szomszédnak régóta informatikai webshopja van. Jól megy. Az emagon is értékesít, mert az emag 95%ban webshopokkal all szerződésben. Meghozza úgy, hogy az ő araira rátesz 10-15%-t amiből 8-at levesz. Tehát amit nála nem vesz meg a nép olcsón megveszi az emagon drágán mindennap ezen röhög
Vannak esetek, amikor kilehet fogni tényleg, de ez legyen 1 az 1 millióhoz. Alapvetően egy pszichés letámadás az egész.
Én nem vettem semmit.
Szerintem ez az egész egy nagy átbaszás.
Ja hogy én is dicsekedjek, vettem egy bőrruhát 20 ezerért!
Ezért volt kicsit fura, hogy egyből lekamuzol, holott jössz hozzám látogatóba majd. Az egyik, amit megtartottam, most is nálam megy, van kép, számla, minden. Ez csak sima szerencse, pajtikám.
Ez durva basszus elkúrták. Èn is csak utánvèttel veszek nincs azzal semmi baj, vásároltam már sok mindent emagon meg mèg fogok is.
Külföldi rendelés esetén is utánvéttel fizetek, nem szeretem a bankkártyás szarakodást. Csak ezt 2 boltnál tudom megcsinálni.
Például akció előtt a termék ára x, akció nélkül, fekete pénteken az ára x+25% és ez be van állítva úgy, hogy ez -%. Mondjuk jól csinálják, mert benyeli a nép, de ez nagyon a legalja.
Az emaggal vigyázni kell, ezt az egy 0-val elírt árat csak azért mertem megrendelni, mert utánvéttel fizetek, ha nem óhajtják kihozni, akkor nem vesztettem semmit, ha kihozzák, akkor meg van 3 vadi új LG mosógépem kemény 35.700-ért. Kihozták, szerencsém volt.
Lehet, de alapvetően nagy csicskák!
Ez csak egy sztori, hogy néha jól is lehet járni az emag-on...
Azért hatalmas teljesítmény, mikor az ember fia rendel nyomott áron 3 mosógépet! Bár az én fiam is ilyen lenne!
Még arról is van fotóm, hogy a 3 mosógép bedobozolva ott áll nálam...
Most olvastam vissza. Igaz lehet, főleg, hogy az Emag olyan köcsög, hogy ha akció van csak egyet rendelhetsz.
Először csak az egyiket rendeltem meg, aztán a maradék még 2-t is, este volt, alig hittem a szememnek.
Egy printscreen az akkori árról. Nem sokkal utána 119 helyett már csak 105, aztán már csak 85 ezer volt. Nekem 11.900-ért megérte.
ezt nőknek találták ki, úgy is néz ki az egész nekem csak olyan kéne amire ezt föl lehet akasztani
Ott a gumiharmonikás résznél tud fordulni.
Az adatlapja szerint 32 -es betonacélt 7mp alatt csíp el, majd 40 kg és 45 tonnával tol, nem gyenge
Amíg beállította...
Fasza, de mitöl fordul kanyarban.