Van otthon egy Mz Ts 150-esem, szinte csak egy blokk kell bele, abból gondoltam építeni egy lekönnyített, jópofa kis hójáró enduro-t, de már se motort építeni-tákolni-szerelni nem szeretek, sem az alvilági 12 lóerő nem lenne elég, hogy jó móka legyen.
Az a Yami TT 350 igen pofás. Nem baj, ha nem 200 ezer, inkább drágább legyen, de jobb állapotban, hosszú távon kifizetődőbb ha csak karbantartanom kell.
... érdekes hogy (valamikor magom sem volt kivétel) ezzel a kevésbé (jó) időben való motorozás valamiféle kiváltság kíván lenni, egyfajta ki ha énnem majd én megmutatom (persze a háttér hogy menni menni OK) ezt az időt terepen igazán csak a grizzlivel élveztem a többi, hát...
Régi bolgár fémházas nagy flexek voltak az igaziak. Induláskor majd kiugrott az ember kezéből. De nyomni nem kellett, mert a súlyánál fogva ment az anyagba, mint a vajba.
akkor lassan el fogok búcsúzni tőle
egy 40 ezer körüli géphez nem veszek 30ért elektronikát, legalábbis ennyit mondtak a boltban rá lehet a neten lenne olcsóbban is valahol de hirtelen nem találtam
amúgy ez a régi fajta cucc ebben még nem volt lágyindítás meg ha bekapcsolva bedugtad simán elindult
ez az új egész máshogy indul el
Zsákutca!