Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg nem való neked ez. Lovaskocsi annál inkább
A reklám újság terjesztenek sem adsz meg semmi adatot azért mert kapod a sok szart
Ha nem fizetős akkor mit kéreget?
Persze ha fizetős akkor a bankkártya adatokat egyértelműen elkéri (bár inkább PayPal mint bankkártya)
De ha egy ingyenes kötelezettség nélküli dologért nem fogok személyes adatot megadni
Mondjuk az új ájfón üzembe helyezése is egy nagy spam parádé
Ha nekem nem kell az extra biztonság akkor nem kell ne kényszerítsék erre egy eszköz sem
Pl nekem semmiféle feloldási biztonsági szarság nincs a telefonomon mert nincs szükség rá
Nem az alkalmazáshoz kéri az adatokat hanem ahoz hogy egyáltalán bármit letöltsön, ebbe benne vannak a fizetősök is!
Miért lenne köze az alkalmazásnak az adataihoz?

Az OBI-ban, auchan-ban is mindig kérnek egy irányítószámot tőlem a pénztárnál. Hát mondok egyet, ami éppen eszembe jut.
Nem az enyémet, mert nem is azt kérdezte. Csak annyit, hogy kérhetek egy irányítószámot? Persze!
Miért baj az ha ki kell tölteni ?
Nem lehet tovább lépni
Androidnáll csak ha fizetős cuccc kell akkor van ez a mizéria
Ez a biztonság dolog meg olyan hogy nem tudod ellenőrizni

Lehet van benne jó dolog csak nekem felesleges
Az a lényeg Vodafone jól megy csak a pannon háló nincs meg neki
Számlázási adatok miatt kell, ha esetleg fizetnél valamiért akkor egy érintéssel el is van intézni. Egyetlen egyszer kell beregisztrálj.
Amit egyébként ha jól tudom az adroidnál is kell.
Ne aggódj, nem kerülnek nyilvánosságra az adataid hiszen nekik van a legbiztonságosabb rendszerük :)

Illedve ha jól emlékszem, tovább tudsz lépni az adatok megadása nélkül is.

A telefonnak is jobb le ha leteszed, ez túl jó hozzád.
Na betelt a pohár az ájfónnal
Egy ingyenes YouTube app letöltés sem megy részletes adatok nélkül (lakcím és hasonló dolgok)
Szóval eddig tartott a teszt üzem
Oda is kell a két kerék...meg burkolat, meg biztonsági öv...vagy lehet autót is venni a szarakodás helyett
Szerintem a hátulja ment el.
Nem néztem végig mert dodort nagyon nem bírom.
Nya szoval tenyleg el lehet esni ezzel a 3 kerekű gennytanyával.
https://m.facebook.com/pg/Dodo...
ebből az egyenletból csak a valóság maradt ki
A felismert,tudatos becsület nem jön-megy...éppen úgy mint a szeretet...szeretlek ha úgy viselkedsz ahogy nekem tetszik...de ha nem akkor menj a fenébe ....... No GO mert várnak rám
Tanulni jó ez a kocsi neked
Legalább megtanulod azt hogy semmit sem kell csinálni egy eladásra szánt kocsival hanem annyival olcsóbban el kell adni egy részletes hibalistával
Mert kb senki sem fog hinni egy eladónak hogy haver most cseréltem ki a vezérlést vagy bármit
Szóval kb minden épeszű ember ki fogja a vezerlést cserélni vétel után
Mert egy köcsög BMW-s vagy!
Azért én az utakon tartok a “hulyesuzukis”tol és a “kocsoghondas”tol is nagyon
Nincs azzal baj ha valaki szereti a bímert,azzal viszont igen ,hogy ettől különbnek érzi magát és próbál úgyis viselkedni!!
Nem véletlenül alakult ki a "bunkóbéemvés" szlogen!
Nehéz elvitatni,hogy feltünően sok BMW tulajdonos zsírköcsög!!
Egyébbként meg egyetlen autó van a földön,a többi csak szeretne azzá válni
Picit leszarják a becsületes lelkiismeretes embereket... unalmasak... Jött vevőm, elmondtam miket cseréltem, részletesen (nem nagyon érdekelte, ha felhegesztettem volna a feszítőt 100ft majd visszarakom és leszarom elmegy amit elmegy) nem tettem ilyet százezrekért kicseréltem amit a szervíz előírt. Amúgy tetszik az autó, mondják egyébként szimpik voltak mondtam egy számot (magamra alkudtam) KELL visszük. Mondom nem adom mert a klímát fel kell tölteni (ha nem mondom ki sem próbálja) elvitte volna úgy. Másnap klíma teljes vizsgálat töltés minden rendben, tesztelve. Nem kell az autó mondtam, rendben. (ezek után csak kereskedők jöttek (egyik körbe mérte majd közölte hogy gyári minden) ó remek de, de... Oké, szia. Az hogy vettem egy autót és jó, minden oké az unalmas nincsenek berendezkedve erre a pozitív élethelyzetre. Az hogy vettem egy autót és átbasztak na az igen (ez már megszokott életszerű izgalmas feléleszti a fájdalomtestet) verjük meg, mennyünk ügyvéddel, perejjük be..... STB fejlődni, tudatosodni célszerű ezen a területen is. Clam fórumozó vette meg a klx 450 amit teljesen leszervizelve adtam át (örült is a kis dinnye) csaj úgy tepült vele.Boldog napot mindenkinek Ma gurulok egy fagyizósat valamerre
Jó hát ezek még motorok voltak semmi Eco majomkodas!!!
Az utolsó mondatod nagyon helytálló. Elötte egy vivarom volt, tényleg jó állapotban lévönek tünt, de amikor megindult a hanyatlás utján, nyilvánvalólett hogy legalább a duplája van benne. Aztán amikor Tatabányánál széthullott a motorja az végképp betette a kaput. Teljesen felumitottam, csak az 600 felé szaladt. Az autó akkor ért kb 1 millát - utólag kár volt.

A H350 látványa nekem is a craftert juttata az eszembe, de csinos az elödjeihez képest.
Kép alapjan a sziluettje nagyon a krafterre hasonlit,Ami pl a sprinter is sokaig.A haszongep szegmensben allati nagy az osszefonodas,3-4 tipust gyurnak sajat pofara a gyarak.A hyundai 2,5 es blokkja nem rossz elvileg.
Bar annyi a mendemonda cegektol hogy ha az alapjan kene venni sose tennem.
Latok nap nap utan 700e nel jaro bontatlan ducatot,Kb 400 tol hamlik a festek az elejerol csunyan,ha ilyet latsz 300e el rohoghetsz nagyot,masik ceg ugyanaz a 2,3 as ducato kopkodnek a soforok,sok a gond hutovel valtoval,igaz az nem kisbusz kulon koffer,nehrz rakomany,masik cg 2,0 citroen aszongya iszonyu gyenge vacak,mar volt gariban valsmivel,elotte transit,valto szar gond volt az adblue val is.
Szoval egy biztos,kisteherrel tuti atbadznsk a km el es csak uj,legalabb a garit ra lrhrt verni,es adnak csereautot.
óriási...