Volt ilyenem,asszem egy éven belül már nem sötétedett,Aztán meg leejtettem és kaput.Arra meg nem tul olcso.De sose mondom hogy soha................csak a japán motorra.
és akkor mi van? drágább lesz a kenyér, ha megveszed? veszélyezteti a tartalékodat? akkor meg ne szenvedj... ha nem akarod megvenni, ne sírj, ha meg igen akkor hajrá...
Több éve tudják az összes adatunkat...nyomkövetővel járunk,ami hangot is rögzit,sőt filmet is az utak tele vannak kamerákkal sok olyan is van már ami igen komoly teknika.......és még sorolhatnám....deeeee én nem adom meg a személyes adataim,nem vagyok fenn a fészbukon sőt a sportmotoron sincs fotóm........... mert.... mert mért
Simán bevágtam a sisakzsákba az összes bélést és kimostam mosógéppel.Ennél lehet nem kéne,a műbőr külsőnek elvileg nem tesz jót a sok víz.ár ez lehet valami spéci anyag.
ha nyomom a gázt akkor természetesen hátsó kerék is füstöl , de még a pótkerék is.....
én nem szarozok, ha menni kell akkor nagyon megyek, és ha nem indexelek az még egy kis plusz sebesség
de az a navi, csak veszi az adást, sima gps vissza nem küld adatot
amúgy ezek a kényelmi szolgáltatások csak első látásra jó dolgok, figyeld meg hogy lesz még ebből szopás is
csak előbb még melegíteni kell kicsit a békát a fazékban
Szinte minden újabb autóban nvan navigáció. Onnan máris tudhatják ha gyorsan hajtasz.
Arra viszont nem gondolsz hogy pl a guglimaps jelzi hol van torlódas, többek között azért mert figyelik a telefonokat
Végül is teljesítette amit ígértek, kibírta a leejtést....a fólia
Pedig ez is biztos jó ötletnek tünt...
https://index.hu/tech/2018/07/...
https://www.louis-moto.co.uk/a...
Mennek a pi..a.
én nem szarozok, ha menni kell akkor nagyon megyek, és ha nem indexelek az még egy kis plusz sebesség
amúgy ezek a kényelmi szolgáltatások csak első látásra jó dolgok, figyeld meg hogy lesz még ebből szopás is
csak előbb még melegíteni kell kicsit a békát a fazékban
Arra viszont nem gondolsz hogy pl a guglimaps jelzi hol van torlódas, többek között azért mert figyelik a telefonokat