Szerintem meg nem annyira...
14 éve vettem, most 216ekm van benne, igazából műszakilag nincs gond, DE nem ér 300 ezret sem...
Sőt most, hogy a zasszony totálra törte, ha belefektetek 200-250-et, érni fog 150-200-at... Több mint 2 milliót adtam érte ... nem nagy biznisz...
Vettem pár éve egy 17 éves mikrát. OK, kicseréltem a hűtőt, picit hegesztgettem meg rengeteget takarítottam, VISZONT évekig autó volt hozzányúlás nélkül max. 5l-es fogyasztással.
85-ért vettem osztrák papírokkal, 180-ért adtam el. Közte meg tette a dolgát - és állítólag még utána is. Na ez a jó üzlet.
Mások vagyunk, nincs ezzel gond.
Személy szerint ha benzines és élményautó a kérdés, akkor inkább egy pici, jó futóműves hátsó v. 4 kerekest választanék, lehetőleg középmotorost nem egy magamutogatásra való izomautót.
Teljesítmény meg a hang, nekem másodlagos.
Mondjuk ez alapján valószínűleg a BMW is bejönne, de olyat azért nem vennék, mert még BMW-snek néznek
volt olyan autó, amit 2 évig használtam és drágábban ment el miután becsületes, jó gazda vagyok általában max 1 hét alatt elmennek a járműveim, az első aki megnézi őket el is viszi
peugeot 1,6 hdi-t vettem 2005-ben, ma Tibi barátomnál van, soha semmi gond nem volt vele.... de a legnagyobb bukó volt, mikor eladtam, úgyhogy kösz, többet nem. 2-3 éves újszerű autó féláron, az éri meg nekem és használom 2-3 évig gond nélkül és közel uannyiért el lehet adni...
A coupé nem tetszik, csak a 46-ból.
Leszarom, mit gondolnak a BMW-sek, én évekig tervezgettem, hogy PONT ezt fogom megvenni. Nem fogom részletezni miért.
OK, 2.5-ös motorral, de olyat nem kaptam, sem olcsón sem drágán - csak szar állapotban.
... viszont rájöttem, hogy nem is kell...
TDS? Nem. Roszabb. 1.6 Nekem mindenre elég az ereje, pedig 90%-ban pályán használom. Ha siettem, mentem 170-et is lazán. Többet kocsival nem szeretnék.
Mert Neked ezek terszenek. Tehát egy Ferrari, Lambo, gtr ezek nem igazi autók ?
Baromi nagy élmény lehet az amcsi is, aoha nem vezettem de elég az is ha csak az ember mellette áll.
Külsőre gondolsz ? Az nem a vezetési élmény ! Három dolog : V8 , alacsony fordulat , brutál nyomaték ! Ez nincs sehol máshol ! A többi csak körítés , külcsín !
Henry Ford mondta valamikor , az autók Amerikában készülnek , az összes többi csak kocsi ! A vezetési élmény amit egy BMW-ben sejteni vélsz , na az egy USA autóban teljesedik ki igazán !
Más , az én autómban a gyári aksi van ami 12 éves és köszöni szépen jól van !
E3hát most olvasom hogy kompotrol beszelsz es arra vagy buszke az még a bmw-sek közt is szegyen
36kupét megérteném teljes mértékben, vagany kis autó, 28-as motorral vagy e46ból egy 30assal, ott van élmény. De szar a belseje, hamar öregszik, reped, nem fognak a ptentok, a 30as jól össze volt rakva csavarral, a 46 meg már jo patentokkal.
Nem romlik el,tudom hogy jo,kenyelmes stb.
14 éve vettem, most 216ekm van benne, igazából műszakilag nincs gond, DE nem ér 300 ezret sem...
Sőt most, hogy a zasszony totálra törte, ha belefektetek 200-250-et, érni fog 150-200-at... Több mint 2 milliót adtam érte ... nem nagy biznisz...
Vettem pár éve egy 17 éves mikrát. OK, kicseréltem a hűtőt, picit hegesztgettem meg rengeteget takarítottam, VISZONT évekig autó volt hozzányúlás nélkül max. 5l-es fogyasztással.
85-ért vettem osztrák papírokkal, 180-ért adtam el. Közte meg tette a dolgát - és állítólag még utána is. Na ez a jó üzlet.
Mások vagyunk, nincs ezzel gond.
Személy szerint ha benzines és élményautó a kérdés, akkor inkább egy pici, jó futóműves hátsó v. 4 kerekest választanék, lehetőleg középmotorost nem egy magamutogatásra való izomautót.
Teljesítmény meg a hang, nekem másodlagos.
Mondjuk ez alapján valószínűleg a BMW is bejönne, de olyat azért nem vennék, mert még BMW-snek néznek
http://youtu.be/Gfw1BAj6hwo
Leszarom, mit gondolnak a BMW-sek, én évekig tervezgettem, hogy PONT ezt fogom megvenni. Nem fogom részletezni miért.
OK, 2.5-ös motorral, de olyat nem kaptam, sem olcsón sem drágán - csak szar állapotban.
... viszont rájöttem, hogy nem is kell...
TDS? Nem. Roszabb. 1.6 Nekem mindenre elég az ereje, pedig 90%-ban pályán használom. Ha siettem, mentem 170-et is lazán. Többet kocsival nem szeretnék.
Baromi nagy élmény lehet az amcsi is, aoha nem vezettem de elég az is ha csak az ember mellette áll.
Más , az én autómban a gyári aksi van ami 12 éves és köszöni szépen jól van !
36kupét megérteném teljes mértékben, vagany kis autó, 28-as motorral vagy e46ból egy 30assal, ott van élmény. De szar a belseje, hamar öregszik, reped, nem fognak a ptentok, a 30as jól össze volt rakva csavarral, a 46 meg már jo patentokkal.
A kompot legalabb 18tds ?