Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogynem.
Jah es forumozni se lehet rola,mert nem menci.
Amugy jó sisak nem nehéz töle
De legalább occsó
Az ki van csukva,lame dolog.Nehez es nem menci.
Persze sőt. De a multkor nem lehetett
Egyébként én speciel nem találkoztam még fényre sötétedövel csak szemüveg formájában. Lehet, nem rossz dolog, de ha tényleg annyi az ára azé másik sisakot adnak akkor meg marad a beépitett napszemcsi
Gondolom azzal fejezték be a horgolást. Vagy kötést. Igy nem belül volt egy bumszli. Amugy meg faszául le lehetett venni annál fogva.
Nem,de forumozni lehet rola?
Az meg hogy
Aszontad nem birja a szemed. Most meg má jó?
Ahogy nezem mar akkor is a Pasik beoltoztek a nok meg semmi utcai ruhakban ultek a hatso ulesen.
Arra fel lehet tekerni egy M8-as anyát.....
Nézegettem ezeket a képeket: http://mult-kor.hu/dedapaink-v... és eltűnődtem azon, hogy a svájci sapkán mi a bánatért volt az a villámhárító, gyerekkoromban nekem is hordanom kellett, de akkor sem tudtam miért volt rajta.
Uncsiból lemostam a régi sisakot,hát a hanyag,igénytelen tulaj meglátszik,egy motul bogáreltávolító/wellnesz mosás és még mindig van bogár folt ami nem jön le súrolásra se,neki lehet esni ennek valami polírozó pasztával?
Figyelj! Ha nem tetszik ahogy vezetek, akkor....TAKARODJ A JÁRDÁRÓL!
Pénz nem számít. Rendeltem egy másik telót az holnapra itt van
Kijelzőt is rendeltem, mert úgy is fogyóeszköz, de az jó ha karácsony előtt megjön.
Nem azt mondtam hogy szar.Valami kémiai cucc lehet,vagy anyag,tudja a tököm,a baj hogy 50 akárhány ezer,és ha összekarcolódik megy a levesbe,sürűn előfordul nálam.Ebből 3 másik kijön.Nem szeretek pazarolni,csak na..............kütyüfüggő vagyok.
nincsenek....csak tudom...
Azért a shoei nem hiszem hogy szart gyárt
Vannak kivételek....
Nem,az RS2-höz vettem. Az sem volt teszkó gadaságs.
Na mindegy,levi miatt marad a víztiszta tartalékba.
nem vitatom.... ....suzukis vagyok.
Nem szoktam... de ezek bárhol bármire képesek
Ilyen shoei? Ez azt hiszem kb 2 éve van
Ezt IS nagyon professzionálisan műveled.
Cseréld a kijelzőt.A fóliár még átrakhatod.