Persze sőt. De a multkor nem lehetett
Egyébként én speciel nem találkoztam még fényre sötétedövel csak szemüveg formájában. Lehet, nem rossz dolog, de ha tényleg annyi az ára azé másik sisakot adnak akkor meg marad a beépitett napszemcsi
Nézegettem ezeket a képeket: http://mult-kor.hu/dedapaink-v... és eltűnődtem azon, hogy a svájci sapkán mi a bánatért volt az a villámhárító, gyerekkoromban nekem is hordanom kellett, de akkor sem tudtam miért volt rajta.
Uncsiból lemostam a régi sisakot,hát a hanyag,igénytelen tulaj meglátszik,egy motul bogáreltávolító/wellnesz mosás és még mindig van bogár folt ami nem jön le súrolásra se,neki lehet esni ennek valami polírozó pasztával?
Nem azt mondtam hogy szar.Valami kémiai cucc lehet,vagy anyag,tudja a tököm,a baj hogy 50 akárhány ezer,és ha összekarcolódik megy a levesbe,sürűn előfordul nálam.Ebből 3 másik kijön.Nem szeretek pazarolni,csak na..............kütyüfüggő vagyok.
Egyébként én speciel nem találkoztam még fényre sötétedövel csak szemüveg formájában. Lehet, nem rossz dolog, de ha tényleg annyi az ára azé másik sisakot adnak akkor meg marad a beépitett napszemcsi
Kijelzőt is rendeltem, mert úgy is fogyóeszköz, de az jó ha karácsony előtt megjön.
Na mindegy,levi miatt marad a víztiszta tartalékba.
Cseréld a kijelzőt.A fóliár még átrakhatod.