amúgy szerintem semmilyen körülmények között nem hasznos hogy egy telefon vagy egy cég hozzáfér a helyzetemhez vagy a napi szokásaimhoz
sokan azt hiszik ez tök jó dolog, de nem, régen erre a hatóságok sem voltak teljesen képesek mont meg már egy rakás cég tud rólad mindent
szerintem eljön az az idő hogy ott helyben vonjál le a pénzed mert 12:05kor még nagykátán voltál és 15:40kor meg már zalaegerszegen szóval gyorsan hajtottál
aztán ekkor elkezd gondolkodni az ember hová is jutottunk
Egy kalap alá veszik a fizetős és nem fizetős appokat. Ez nem android hogy minden hülye minden appot feltölthet, itt van garancia hogy ez jó lesz.
Veszel valamit, kapsz számlát ha kérsz.
Itt nem bárkinek adod ki az adataidat.
Itt most csak az volt a lényeg hogy bele lehessen állni az apple-ba. F2 le is írta a megoldást.
Tudom, sokan vagytok akik felháborodtok higy a telefon hozzáfér a helyzetedhez meg hasonlók. De abban az esetben abba nem gondoltok bele hogy ez hasznos is lehet! Ismerem ezt a hozzáállást, apu is ilyen, gondolom mert Ti másik rendszerben nőttetek fel.
Ne gondold, nekem is fontos, hogy lehetőleg minél kevesebb helyen minél kevesebb adatot adjak meg és ezzel a legtöbb ismerősöm is így van, nekem pont az a bizarr, hogy páran minden kérdés nélkül bárkinek megadják a bizalmas adataikat.
Szerintem az emberek java részének nem lenne kötelezőek ezek a dolgok de beléjük van beszélve
Pl a sziamiau telefonom egyik legnagyobb hiányossága az nfc chip kapott is érte nem kevés szart tesztekben fórumokon stbstb
Aztán azért nem kevés ember van akinek erre nincs szüksége főleg amióta egész jól elterjedtek az érintős bankkártyák
Az a szerencse hogy nem vagy köteles használni! A Földön szerencsére elhanyagolható a hozzád hasonló ember, akinek az ilyen apróságok fontosak és ebbe köt bele.
Ez nem függ össze evvel
Nekem semmi fontos adat nincs a telefonon szóval engem ne kényszerítsen arra hogy bármi biztonsági faszsággal kelljen szarakodni
Legyen benne mert sok embernek kell de aki nem kéri az tudjon választani
Mert így nem tudsz választani és ez zavar nehogy már egy gép vagy annak a tervezője döntse el mire van szükségem
sokan azt hiszik ez tök jó dolog, de nem, régen erre a hatóságok sem voltak teljesen képesek mont meg már egy rakás cég tud rólad mindent
szerintem eljön az az idő hogy ott helyben vonjál le a pénzed mert 12:05kor még nagykátán voltál és 15:40kor meg már zalaegerszegen szóval gyorsan hajtottál
aztán ekkor elkezd gondolkodni az ember hová is jutottunk
Veszel valamit, kapsz számlát ha kérsz.
Itt nem bárkinek adod ki az adataidat.
Itt most csak az volt a lényeg hogy bele lehessen állni az apple-ba. F2 le is írta a megoldást.
Tudom, sokan vagytok akik felháborodtok higy a telefon hozzáfér a helyzetedhez meg hasonlók. De abban az esetben abba nem gondoltok bele hogy ez hasznos is lehet! Ismerem ezt a hozzáállást, apu is ilyen, gondolom mert Ti másik rendszerben nőttetek fel.
Nem néztem át rendesen a beallitásokat
Nekem se ártana kibelezni a bukót és anyjukkal kimosatni az egész éves mocskot a bélésből.
Pl a sziamiau telefonom egyik legnagyobb hiányossága az nfc chip kapott is érte nem kevés szart tesztekben fórumokon stbstb
Aztán azért nem kevés ember van akinek erre nincs szüksége főleg amióta egész jól elterjedtek az érintős bankkártyák
Nekem semmi fontos adat nincs a telefonon szóval engem ne kényszerítsen arra hogy bármi biztonsági faszsággal kelljen szarakodni
Legyen benne mert sok embernek kell de aki nem kéri az tudjon választani
Mert így nem tudsz választani és ez zavar nehogy már egy gép vagy annak a tervezője döntse el mire van szükségem