Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tartalék...
Én is próbáltam olyat, de az engem nyomott, nagyon zavart. Így végül - sok tesztet elolvasva - inkább rászántam a 9 ezret, de szerintem megérte mert 2 és fél éve hordom, és kutya baja sincs (ja, a 3., tarlék darabja még érintetlen).
Enyhe nyaki gerinc kopas amit diagnosztizaltak.Es ja anno egy 3 ajtossal az olemben felkeltem akkor ereztem ahogy osszebb csuszott.Csipo es a kovetkezo kozt.Azota ha terhelem egesznap erzem a bal oldalon a csipo csigolya mellett 1 ponton hogy nyom.Ez figyelmeztetes hogy ne legyen rossz mozdulat mert ha van 1,5 ora a kilometerre levo sztk gyalog,es lehet venni a 150 mg algoflex,mideton,tramadolor combot.
Valóban nem halk, de nekem nem futja olyan drága dugóra, inkább csórtam a melóhelyről a sárga szivacsosból egy marékkal. Az se rossz.
Szégyellem magam nagyon, de a kabátom most még elmenne iskolás rovargyűjteménynek. De nem sokáig, anyuka majd megoldja (ezt is).
Tökéletesnek nem nevezném, mert ennyire szélzajos kupak még soha nem volt a fejemen - mióta meg van, azóta használok Alpine Motosafe füldugót, a régi Kappa sisakhoz nem kellett.
Rpha70, 1350gramm, napszemüveggel...
Bibííí! Az enyém már egy hete ki lett mosva!
(A cordura göncöm meg 2 héttel ezelőtt, a legutóbbi mecseki túrám napján).
Szedd ki es merd le.
Húha, nemám összecsúsznak a csigolyáid ekkora súly alatt
Tökéletes!
Most mosódik a belső, lehet könnyebb lesz a por meg szutyok nélkül.
Errol lekestem az L-essel.
Én is egy Duke-ot használok - soha nem zavart a súlya.
Az én Cabergem alatt kiakadt a konyhamérleg.
Mondjuk abban van uncsi napszemcsi.
Biztos, hogy nem a napszemcsi 20 deka. Nekem nem zavaró, többnyire ilyesmi sulyu sisakjaim voltak.
Ráadásul további 50 grmal tovább súlyoztam az Ncommal.
Kisebb fejet kell növeszteni, úgy kisebb / könnyebb sisak is elég. Mit gondolsz, én miért hordok M-eset?
Az uszkve 20 deka.
Nekem fontos.
Nekem az xlite 1450.
Igen, azt tudom. Amkor buszoztam anno, akkor kezdett divatba,jönni és az egyik kolléga csináltatott. Ö panaszkodott erre a hibájára.
Ahha,az NXR 1260 g a GT-AIR 1450g a Neotec II 1650g.
50g jahh.
Ja, sajnos ugyanígy kocsiban sem működik - de utálok nappal szemben vezetni....
A fényre sötétedő szemüveg (mármint rendes szemüveg, nem motoros) a bukósisak plexije mögött nem működik (saját tapasztalat). A sötétedés ugyanis - sajnos - UV-fényre működik, azt meg nagyrészt elnyeli a bukó plexije. Hiába van fényre sötétedő szemüvegem, a sisakban kénytelen vagyok használni a beépített napszemcsit.
Mi van, megártott clam offolda topicota akkor
Hagyjad, 50grammokon akad fenn a csávó