Én is próbáltam olyat, de az engem nyomott, nagyon zavart. Így végül - sok tesztet elolvasva - inkább rászántam a 9 ezret, de szerintem megérte mert 2 és fél éve hordom, és kutya baja sincs (ja, a 3., tarlék darabja még érintetlen).
Enyhe nyaki gerinc kopas amit diagnosztizaltak.Es ja anno egy 3 ajtossal az olemben felkeltem akkor ereztem ahogy osszebb csuszott.Csipo es a kovetkezo kozt.Azota ha terhelem egesznap erzem a bal oldalon a csipo csigolya mellett 1 ponton hogy nyom.Ez figyelmeztetes hogy ne legyen rossz mozdulat mert ha van 1,5 ora a kilometerre levo sztk gyalog,es lehet venni a 150 mg algoflex,mideton,tramadolor combot.
Tökéletesnek nem nevezném, mert ennyire szélzajos kupak még soha nem volt a fejemen - mióta meg van, azóta használok Alpine Motosafe füldugót, a régi Kappa sisakhoz nem kellett.
Biztos, hogy nem a napszemcsi 20 deka. Nekem nem zavaró, többnyire ilyesmi sulyu sisakjaim voltak.
Ráadásul további 50 grmal tovább súlyoztam az Ncommal.
A fényre sötétedő szemüveg (mármint rendes szemüveg, nem motoros) a bukósisak plexije mögött nem működik (saját tapasztalat). A sötétedés ugyanis - sajnos - UV-fényre működik, azt meg nagyrészt elnyeli a bukó plexije. Hiába van fényre sötétedő szemüvegem, a sisakban kénytelen vagyok használni a beépített napszemcsit.
(A cordura göncöm meg 2 héttel ezelőtt, a legutóbbi mecseki túrám napján).
Most mosódik a belső, lehet könnyebb lesz a por meg szutyok nélkül.
Mondjuk abban van uncsi napszemcsi.
Ráadásul további 50 grmal tovább súlyoztam az Ncommal.
Nekem fontos.
50g jahh.