Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hanyatt vagy felhanyatt fekves es sm forumozas tablettal pont ugyanúgy jo.
Napi szinten “épitkezem”. De minek cipekedjek? Azért hogy majd elmondhassan “nem kellett volna” ?!
Időspórolás miatt amiért adott egységnyi idő alatt kétszer annyit tudok dolgozni? Amúgy ha van egy vinni való ami oszthatatlan (vagy macera osztani pl. cementeszsák) és 50kg a súlya azt, hogy viszem el két fordulóban?
Megvolt mondom,azota nem volt beallt derekam,csak a figyelmrzteto nyomas terhelesre.
Mckenzie torna, most éppen arra járok. Egyénre szabottan, célzott helyeken hihetetlen javulást lehet vele elérni.
én is könnyedén vittem akkor...... 2-3 50 kilós zsákkal simán elsétáltam többszáz métert is
amúgy ha nem építkeztél ilyen minimál létszámmal sosem fogod megtudni mi miért van
Vagyunk páran, akik a saját kezünk által értünk oda, ahol vagyunk. Mi ugyan lassabban épitkeztünk, de mégegyszer nem lenne energiám nekikezdeni.
Delutan 5 kor szolt a komuves hogy sracok kene meg egy kis tegla holnap reggelre,keritesen at 20 meter majd fel az emelrtre kezi csiga,egymeteres macskajardan,a nagy blokkfalazo 5 db fert el a talicskan.Aszongya vagy 3 raklap.Anyad,de utaltam.Fasza volt akkor a labtores mert a pince vizelvezetot mar ocsem asta egyedul.
igen ezt mindig megkapom
akkor áruld el te orvostudományok és egyéb életvitelek professzora miért van az
hogy biciklizéskor
először megfájdul a könyököm, majd a csuklóm és ha pl letekerek napi 4x 20 km távot akkor néha a térdem is ( itt van némi porckopás néha érzem) de ha csak ilyen napi 2x20km van(vagy akár egyben a 30-40 akkor eddig még sosem fájdult meg semmi ami dréktól lejjebb van
és ezt többféle biciklin, többféle ülés-kormány pozícióban van tesztelve
szóval akkor hogy van ez? mesélj
Ehez nem pénz hanem ész kell... minek szakadjak meg egy fordulóban, ha könnyedén el tudom vinni kettőben ?
Én biztosan próbálkoznék napi szinten tornával. Megerősít egy csonó izmot amit nem használsz.
nekem nem volt újgazdag apuci aki kisegített a szar melók elvégzése alól
fele házat apóssal ketten raktuk össze, aztán ez kurvára nem tett jót, mostani ésszel már én is szarnék bele legyen inkább 5 évvel később fel minsem félig megrokkanjak
Szerintem ö is tudja.
Azért a 100 + kiló is terheli az izűleteid.
Mondjuk a gorcsoldas a legfontosabb,utalom az inyekciot de kertem lidokaint derekba.
En ezért állok úgy a munkához hogy cipekedjen a faszom nem is olyan az alkatom és mindig találok embert aki viszi a nehéz dolgokat.
mondhatod neki,olyan nyakizmai vannak mint nrked a derekad,a kar es labizmairol nem is beszelve.
Az tényleg jó cucc, én egyszer bevettem 2szemet. A szart is leszartam, de ki is hánytam aztán aludtam du3-tól másnap 10ig. Vagány volt.
Mondjuk a tramadolor igen jo cucc,valami 280-300 forint venyre es garantalt vigyorgas van.Imadtam.
Vezetni nem lehet vele.
huszonéves koromban azt hittem én vagyok a terminátor kettesével dobáltam fel a 20as boros kannákat az ifára, malteros vödröket négyesével hordtam amikor a házat építettük, disznóvágáskor egyedül kihúztam egy ékszíjjal a disznót az ólból stbstb
aztán később rájöttem hogy az izom hiába bírta az izület azért csak tönkrement (hiszen szartam rá)
szóval meglesz neked is az a kor és állapot amikor a 20 dekák is számítani fognak egy egész napos viseléskor
pl vennek kellett egy fémmentes munkás cipőt a melóhelyre mert a vasalt orr+talp sokkal nehezebb volt, a műanyag betétessel kevésbé fáradtam el a sok téblábolásban
Á, nem szedem. Inkább az egész sisakot mérem. Nyomi manual irja.
megvolt,de azert adjad,hatha nem gondoltam meg elotted ra.
Nyilván az árának megfelelő a minőség is, nem lehet összehasonlítani a kettőt. Olvastam én is, hogy profi cucc.
Zenevel, goproval meg nelküle. Nem is tudom hogy bírja ezt el a nyakam
Csontkovács, gyógytorna. Ezek mind jók az ilyenekre. De ha lusta az ember akkor inkább panaszkodik a 200gramm miatt.