Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyeneket írsz és egy hondával motorozol.
Nem. Nagyon nem. Nem. Nem. Nem.

15 éves BMW-m nincs és sosem volt, de van 25 éves. Ezek alapján azt tudnám mondani, hogy annak van BMW-je, aki szereti az autókat és AZT a típusú vezetési élményt.
"Az autókat" - úgy értem nem úgy szereti, mint egy Boss öltönyt, vagy egy drága svájci órát, hanem mint AUTÓt.
Nekem is volt már több tucat ilyen olyan más, és igazából rajongok az autókért, a szenvedélyem meg tanultam is - járműgépész vagyok. De a BMW az más. A többi is kitűnő közlekedésre, lehet praktikus, meg takarékos, meg megbízható, sőt szép is.
De hogy ne magamról beszéljek, hanem a "nőkről": a feleségem minden egyes beszállásnál ellövi az a poént, hogy "van bömbid?" ... összemosolygunk, és mind a ketten értjük: nem a kivagyiságra gondol (nem hiszem, hogy sok ember lenne a földön, aki az annyira megveti, mint én), hanem a műszaki kifinomultságra.
A Wagonerrel kapcsolatban (azzal járt, míg össze nem törte) sosem felejtette el megemlíteni, hogy mennyire nagyon szereti.
A Multiplával kapcsolatban sosem volt rest megemlíteni, hogy mennyire szuper autó.
DE
A BMW az más dimenzió.
Vezetni - ha ez egyáltalán érdekel ma még valakit.
Van egy - mindenki szemében értéktelen - de számomra fantasztikus E36 compactom. És nagyon büszke vagyok rá, mert ettől csak egy (talán) jobb volt az életben: egy E34 dízel.
Uff.
Ini olyan kóros lustaságban szenved, hogy teljesen jogosan használja a rokkant parkolót
Amúgy teli van a tököm a rokkant parkolókkal. Minden bevásárló központban kiszúrom hogy ott a hely, erre rokihely.
Egész sorok tök feleslegesen.
Tegyék a bejárathoz azt hagyjanak már békén, vagy legyen feltűnőbb hogy az ember ne repüljön rá, mert azt hiszi üres hely.
Ó én nagyon udvarias és toleráns vagyok ilyenkor.
Lassítás 80-ra gázelvétellel.
Kényelmesen beáll kamionok közé....jó lassan és óvatosan.
Ökör mehet én meg vissza mögé féktávon túlra refivel, hogy menjél már buzi!
Ilyeneken én már nem idegesítem magam. Index ki jobbra, és szép szabályosan a jobbra tartási kötelezettségemet betartva elhaladok mellette. Egyből eszébe jut lehúzódni amint felriad ahogy elhúzok mellette jobbról
én amondó vagyok, ha látom hogy hülye, inkább előttem legyen, mint mögöttem... lehúzódom, elengedem és elkezdek rá villogni... szétbassza az ideg
én sok hülyeséget megcsinálok, de akkora paraszt sosem vagyok, hogy rokkant helyen álljak meg... én hála Istennek vígan tudok gyalogolni több száz métert is, ha csak ott van hely, de a mozgássérültnek lehet + 5m is kínszenvedés....
De azt is rühellem amikor megyek a belsőben, előttem 30autó, mindneki megy 130-cal, a kamionok a szélsőben és villog mögöttem a paraszt. Nem is értem mit vár hogy majd lemegyek a kamionok közé?! Meg eltűnik még előlem az a 30autó?
nekem van roki kártyám, vagyis anyámnak de nálam van mindig
mondjuk nagyon ritkán van használva, max ha megyek valami hivatalba 5 évente 1x
Egy idő után folyamatosan rabaszom a refit és a kürtöt.. akkor meg megsértődik
Az nem gond, csak ra kell lépni a gázra, előzni és visszaállni és nem feltártani a többieket akik haladnának
Es villogsz ra es semmi...
Motorral el szoktam menni mellette balrol minel kozelebb hogy vegye eszre magat de semmi, le is dudalom, de semmi
Mutatom neki hogy takarodjon le mert ott a helye, de csak fapofaval meredten nez előre
Ennél csak az paraszt zavar jobban, aki a rokkant parkolóba áll meg és meg ugat is.... mondom menj be nyugodtan, de mire visszaersz ne csodálkozz ..... megy a pofázás én meg csak röhögök, de egyik sem meri ott hagyni ....
én ritkán megyek 2 sávoson és még ritkábban gyorsan, de ha pl van a külsőben 3 szuttyogó szar egymás után akkor nem megyek vissza közéjük, de amúgy ott megyek mindig, ugyanoda vezet a külső is mint a belső
Majd lehuzodik nagy nehezen, megelőzöm, és visszaáll a belsobe.... meg a mentőben is utnem...
o sokan.... én pl mindig tartom a jobbra tartást, sőt indexeket is sáv váltasnal.... a legjobb amikor utol érem a parasztot a kulso sávon, aki a csak a belsőt ismeri, kiállok mögé és semmiért nem akar lehuzodni...
egyáltalán ki megy a belsőben folyamatosan??
Sajnos nem....
nem a nógrádiakkal van alapból a baj ?
Az összes BMW szépen indexelve lehuzodott... meg a régiek is.... érdekes....
Az csak a bömbőlőben extra, minden más autóban alap.
Ja...
Majd csak sikerül már kinyögni mit akarsz.
Most jöttem Nógrádbol, azt kell mondanom a fastrasok sokkal bunkobbak mint a bmwsek.... nemcsak, hogy sértésnek veszik hogy le kell menni a belső sávból, de a lámpa kapcsolót sem ismerik az indexet meg pláne... pedig nekem is volt és esküszöm mindkettő van benne