Nekem idén még az 5000-hez is jó párszáz hiányzik, ez most így alakult (egyre kevésbé van kedvem motorozni). Előző években mindig túl haladtam a 8 ezret évente.
És az se a savtól. Hanem a kicsapódó párától.
Szerintem valami olajlobby lehet mögötte. Én mondjuk nem is alkalmazkodom hozzá, akkor cserélem amikor eléri a futást.
Talán inkább tisztelet megemlékezés, szeretet. Vagy ilyesmi. Ki kéne baszni a halottat (neked testruha) a szántóra?
Valamit féluton nagyon elrontottak nálad. Nem azt mondom, hogy túlzásokba kell esni, mert valóban van arra is példa, de amit te mondasz azért abban is van hibádzat.
Esküdöznek rá többen.......mondjuk nyilván így van ha vagy 10 telet áll a gép, de 4 hónap alatt csak nem zabálja fel a blokk belsejét. Eccer bontottam meg egy udvaron pár évet (kb 7-8) évet állt gépet, no annak az a fele ami nem volt olajban tök rozsdás volt, az olajig szép, felette nem.....hát a rozsda ette láthatóan, de attól még némi takarítás után életre kelt és talán ma is megy.
Nem nagyon lesz azonos páratartalmon szerintem. Na meg ha megbontasz egy olajos dobozt az azonnal elkezd "öregedni" ha nem csinálsz vele semmit akkor is. Amúgy meg megb@szta a kutya ha megeszi az öreg állott olaj a motor belsejét. Ekkora f@szságot...
Szerintem valami olajlobby lehet mögötte. Én mondjuk nem is alkalmazkodom hozzá, akkor cserélem amikor eléri a futást.
Valamit féluton nagyon elrontottak nálad. Nem azt mondom, hogy túlzásokba kell esni, mert valóban van arra is példa, de amit te mondasz azért abban is van hibádzat.