Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bevalt a polirpaszta.
Családban marad
Mondjuk ehhez iszonyat spúros ,f@sszopó,köcsögnek kell lenni!!
Nemcsak inditáskor dolgozik.
Baszki, csakugy megemelték maguknak 30 százalékkal a fizetésüket az államtitkárok. Beszarás. Lövetkezö ciklusa nem készülnek ezek szerint?
majd max megpörgetem előtte egy deszkán mint a nagyot
fateréknál a 20as biztosítékot mindig leverte a "nagyflex" azt hiszem 3600w vagy ilyesmi, eléméletileg bírta volna a 20as(nálam sose verte még le) de ott szinte mindig leverte ha meggörgetted akkor nem vett annyi áramot fel indításkor
de nagyon utálom azt a nagy dögöt, mondjuk a10es betonvasakat 50esével vagdostam vele anno egy brutális állat még én is félek tőle
vettem is utána ezt az 1400as ez szinte "kisflex" de azért elég erős és nem melegszik akkor sem ha csiszolok vele 3 órát, csak már eljárt felette az idő
A fordulatszám szabályzó részt kellene csak kiiktatni, az nincs hatással a klsöbbiekre. De elektronika nélkül le fog égni a forgórész.
így is szar volt ugrált a kézben annyira tré volt a fordulat szabályzója, a gyári cucc valami 30 ezer ennyit nem adok érte
vettem egy 900ast otthoni melóra ebben is van szabályzó, inkább ez lesz használva könnyebb is meg rövidebb is
a régi csak akkor lesz használva ha sokat és vastagot akarok vagdosni
Csak óvatosan. Inditó elektronika nélkül elég hamar tönkre fog menni. Nem véletlenül erösebb.
mondjuk ha én csinálom szakmunka mert biztos hogy ahhoz is értek

amúgy épp ma szedtem ki a sarokcsiszolóból a félig halott fordulatszám szabályzót, sosem láttam miféle aztán a második gondolat jó is lett
tök bika lett a gép ,1400w már megfulladt ha nekiengedtem egy 10 es köracélnak, ráadásul ingadozott a fordulat is
most már nem fullad, jobb lett mint újkorában
szóval már kisgépeket is tudok javítani
haver bátyja(lehet tőlünk 12-15 évvel idösebb) régen zenélt aztán anno a 70-es80as években ezek szinte mindig úgy mentek koncertre hoyg kiálltak az 53asra és elúzatták magukat mindenféle autókkal
jött a nagy duma hogy zenélni mennek de lerobbant a kocsi, aztán csak a benzinnel spóroltak
akkoriban még nem volt kirablós történet meg ilyenek a stopposokat is felvették meg meg is álltak ha valaki integetett az út szélén
Mondomén
Szombaton egy joformaju ipse szalad at a kocsi elott,h100 valszeg emitt nem integet hogy most visz benzint a kocsiba meghuznank e mert az akku is halodik,mondom 3 an vagyunk megtoljoluk mert sieteunk.Jo,de van egy cigink is,hu mondom magamban ez gaz lesz.A 3-ason all az első ttunk levo zebra utan,belotykoli azt a 1,5 es petnyi benzint,nekialltunk tolni a rendszam nelkuli sunny t de a muvhazig nem indult,vissza a h100 ig majd odafarolunk,ipse kerdezi kotelunk van?Dehogy,akkor felkotnelek.Erre bemegy a kocsiba,a haatso ulesfelol matat majd elo a rozsdas fureszt es elmeteli a jobbegy,jobbhat biztonsagi ovet,na itt mar rohogok,felkoti a teher hatuljara es gyiiii,a ven rendszam nelkuli szarkupac kohog,elkapja,lrkotjuk,o kilo,a nagykeresztezodesben jobbrol elozi a kocsisort.Namondom az elet csaszara.Valahonnan keritett cigit is.
el nem mennék ilyen melóra 3 ezres órabér alatt, bár még a 3 ezrest is meggondolnám nem is egyszer
Nem nehéz, hanem nincs. Ha mégis, annyit akar kérni szinte, mint egy szakmunkás.
após tesója sokszor segített hétvégente bár én annyira nem szerettem ha itt volt mert ezek ketten megittak egy kanna bort és nem tett jót a munka minőségének
most már tényleg nehéz találni azért 15-20éve még volt sok, csak zseton nem volt annyi, így is sokat kellett agyalni hogy összejöjjön a ház
Szép napunk volt! Can Oncu
Felénk míg voltak orosz katonák akiket a tisztek kiközvetítettek olcsóért könnyű volt napszámost találni, azóta nehezebb vagy inkább lehetetlen.
ezeken már régen túlvagyok, kerestem a 190centihez nagyobb vázat stbstb
mint írtam már neked nem eszed van több hanem pénzed vagy időd
nekünk pl egy nyáron össze kellett dobni alaptól a tetőig hogy az ősz- tél ne mossa szét a gecibe a vályog téglákat
aztán meg a fagyokig vakolni amíg látunk mert 1 3x4 méteres szobában laktunk hárman ami minden volt csak kényelmes nem
ha lett volna pénzem albérletre esküvő után és napzámosra akkor elhiheted hogy nem kapkodunk
szóval lehet ezt ragozni de az a lények akkor még kurvára nem éreztem hogy baj vanaz izom bírta csak az izület szopott az egyenletben ami ugye nem azonnal jelzi ha baj van, és ha jelzi akkor már visszafordíthatatlan
Azért néha egy kis nyújtozkodást be kell iktatni.
Félreértettél, én nem bántó szándékkal írtam, amit.
De a + súly, még ha magas is vagy, akkor se hiányzik az izületeknek, se a szívnek. És ehhez még professzornak se kell lenni!
A biciklis problémádra lehet itt olvashatsz megoldást. Én kipróbáltam és sokat javult a helyzet, én is zsibbadtam az enyémen, de már egész jó lett.
Es jó az ha fáj mindened ? Neked biztos nekem meg több eszem vannés nem szakadok meg, bocsi
Ok, de akkor mással kell pénzt keresni amiből kifizeted a culágert, úgy sem rossz sőt.