Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..... alakítva.....
..... alkitva....
Az első széria amelyet úgy terveztek, hogy hatra keresztbe beférjen a golf táska. Ki is van állítva a helye... a legszebb 7es BMW.....
Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek! Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek; és amilyen mértékkel mértek, nektek is olyannal mérnek. Miért nézed a szálkát atyádfia szemében, a magad szemében pedig miért nem veszed észre még a gerendát sem? Vagy hogyan mondhatod akkor atyádfiának: Hadd vegyem ki szemedből a szálkát! – mikor a magad szemében ott a gerenda? Képmutató, vedd ki előbb saját szemedből a gerendát, és akkor majd jól fogsz látni ahhoz, hogy kivehesd atyádfia szeméből a szálkát. (Máté 7:1–5)
Ha bármi nem fér el megyek érte... Leghosszabb legmagasabb boxerrel nálam van hely bőven
Nekem 2 volt anno e30 (324d) elnyűhetetlen, mindent kibír és 1 e36 coupe az is jó volt.
Főleg az E46!
Az összes BMW egy fos!
Egy bömbi van ami tetszik, de az meg már ritka és kifizethetetlen.
635CSI
Aztán fordul a dolog.A 39-nél öregebb szériák egyre drágábbak, pláne az e30. A 46 is egyszer értékes lesz de csak a nagymotoros 2ajtós vagy M-es.
Kb minden alsó kategória
Azért harap úgy meg a 20 éves V8 is hogy lecsúszik a bugyi
1 igazi menő, ebbe még én is beülnék, a csitrikkel. Pedig 20+ éves.
Manapság az ilyen színváltós festékekért keményen kell perkálni, akkor meg ez az alap volt
Mit tudom én, lehet hogy fejlődik a világ, már a ribancok is csak BMW-be szállnak be.
Régen a Skodának is integettek
Igazából piros, csak ellenfény volt.
Valőban kevés van már kint is.
Na ok, de az meg fizetős....
Érthetö, kösz.
Amelyik hajlandó Inivel
Elvben, ha a szivattyú nyomása nagyobb lenne mint a melegedő víz okozta túlnyomás a rendszerben, akkor lehetne.
De nem így van.
A légköri nyomáshoz képest ami a csövet kívülről össze tudná nyomni, ahhoz képest pozitív nyomás van mindenhol a rendszerben.
De ha nem lenne így, mert mondjuk kinyitod a hűtőrendszer kupakját, akkor is, ahogy írták előttem ez keringető szivattyú.
Nincs számottevő nyomása, ezért a csőnek van annyi merevsége hogy ne horpadjon be.

És a szilikon cső sem úgy szilikon, mint az infúzió puha csöve. Van benne merevítés, ezért bírja azt amire tervezték.
Milyen muff lehet az, amelyik egy 25 éves, napjainkban szinte kizárólag csóringerebb stricik által hajtott verdától szétteszi a lábát?
Azért egy ilyen ha nincs lerúgva meghozza a muffot meg ennyi idősen is
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/bmw/740/bmw_740i_automata_full-13564532
A luxusautó csak "új" korában menő. Egy 15 éves BMW tulajdonlása azt jelenti, hogy szeretnék menőnek látszani, de nincs rá pénzem....
Ilyen KTM színűt ritkán
Amúgy megfigyelted hogy románban is fogynak?
10 éve még ezerszámra lehetett látni most még néha van itt-ott főleg falun