Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az komoly.
12km visszafogott 45p és otthon vagyok
Akkor igyekezz de vigyázz magadra!
Dehogy barom, csak BMW-s a lölköm! De ha jól tudom valami elrohadt segítőkész és nagyon megéri vele biznyákolni. Ha valami olyan kell ami Neki van tuti megfogom keresni.
Még én próbáltam neki normálisan válaszolni, de már akkor tudtam, hogy az öregkori prosztata gondok miatti frusztrációja tört elő belőle megint és jön szenvedni a barom!
Alig várom hogy hazaérjek...
Tegnap volt férfinap. Nekem ma van szombat, holnap vasárnap na ezért.
De azért mindig ráugrol a csontra.
Nem volt szép ezeket feltenni. ......tartom a száraz novembert és nem jó látni ahogy más mulatozik.
Rocky megint nyert beszarok!
Akkor se hinnék neki, ha kérdez...
Tudom, csak szórakozok a vén köcsögön, hogy szenvedhetnékje van! És még tanácsot akar adni a nyomorult...
Köszi ès viszont minden bolondnak itt a falon!
Csak kíváncsi vagyok és kérdezek, de már ez is baj Azért felsejlik az emlék, amikor Falap oktatást tartott szigetelésből, építkezésből, most meg megy a harc a pára ellen... muhaha
Ehh,add a munkavezető számát.
Ma előbb végeztem a gyárban
Csak egri!
Egészségedre!
még ezt is rosszul írták fel.... az eredeti szöveg: " az élet olyan, mint a motor. be kell rúgni, másképp nem megy"
Kupecz nem kötekszik baszogat
mi a f@sz folyik itt már megint? ennyire ráértek?
Mindig jókat derülök rajtad, mikor rád jön a kötekedés.
Gondolom most megint asztalt csapkodva röhögsz rajtam. Ha elég erősen csapkodsz, akkor meg lesz a tartalék falapod is
Ha zárt a tér, miért nem elég egy (két) lepedővel letakarni? Az alá biztosan nem szorul be a pára. OK, a por bemegy, de tavasszal le lehet mosni, nem gond....
Ha meg valaki nagyon pára parás, dugja be a kipufogót.
Nem kell ezeket a dolgokat túlmisztifikálni.
Ha a betonon fog állni a motorod közel fél éven keresztül, akkor a gumi hajlamos deformálódni. Ha gyári érték felé állítod a nyomást, akkor maximálisan megtetted amit lehetett.
Nekem ezt tanácsolták, így szoktam letenni.
Senkinek nincs kőbevésve, hogy miként telelteti a motort.
Vigyázzunk rá, hamár megvan