"aztán majd elválik mi a hasznos és mi nem"
Előttem a kép, ahogy téli fagyos estéken guggolsz a motor mellett és felváltva méred különböző pontokon a hőmérsékletet
Inkább azt kérdezd meg az előző tulajtól, vagy nézd meg, hogy a benzin gyorscsatik ki lettek-e cserélve fémre + az aksi - generátor - fesszab szentháromság kábeleit cseréld kb 1-es madzagokra.
Én napelemest fogok árulni éjjeli fagyok ellen, de véletlenül sem hülyézném a leendő vásárlókat hanem dicsérem az eszüket, hogy erre is gondolnak, mondtam én, hogy a leendő kuncsaftokkal rosszul bánsz.
Akkor 2 opció maradt:
1. Bármennyire is fáj, de meg kell kérdeznem, hogy tényleg ennyire hülye vagy?
2. Találtunk egy piaci rést és megy fel hírdetésbe, hogy kerék alá való deszkák eladók, jelige : vége a nem egyenletesen hűlő guminak
Valaki tanácsolta, hogy falapot legyek a kerekek alá, mert a fagyott beton hónapokon át egy helyen hűti a gumit és nem tesz neki jót. Franc tudja van e valóság tartalma, de ahogy itt mondták, a nikecell lap jobb erre.
ha már ennyire....mezőgazdasági nejlony leterit motor rátol öt kiló rizs tálkába a motor mellé majd összefog a nejlony gyorskötözővel összeköt oszt jónapot
Előttem a kép, ahogy téli fagyos estéken guggolsz a motor mellett és felváltva méred különböző pontokon a hőmérsékletet
http://centrumzoo.hu/Panzi-Kri...
1. Bármennyire is fáj, de meg kell kérdeznem, hogy tényleg ennyire hülye vagy?
2. Találtunk egy piaci rést és megy fel hírdetésbe, hogy kerék alá való deszkák eladók, jelige : vége a nem egyenletesen hűlő guminak