Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként meg HINNI kell benne, és akkor előbb-utóbb megvilágosodik a tudatod. Mérni? Ugyan már...
Hideg van és nincs biznicc hogy ennyire ráérsz?
Ez aljas volt .....viszont jó....
Tuskózik a legnagyobb kötekedő ostoba kretén, ez azért vicces!
Nem mondhatom azt most, hogy a neten keresztül lehelj rám....
Szerinted ezt hogy lehet másképp ellenőrizni?
Jaj bocs, elfelejtettem, hogy Te mindenhez is........ mától a nevede legyen Falap /mégis csak egzotikusabb, mint a tuskó/
Iszol te rendesen?
Vagy be kell vinni a kecóba ha van rá lehetősèg.
"aztán majd elválik mi a hasznos és mi nem"
Előttem a kép, ahogy téli fagyos estéken guggolsz a motor mellett és felváltva méred különböző pontokon a hőmérsékletet
Inkább kímélj meg a tanácsaidtól! Én is utána tudtam olvasni a motor hibáinak, egy része már orvosolva lett.
Ha aggódik a pára miatt basszon alá egy adag macskaalmot abból a fehér kristályos szarból.

http://centrumzoo.hu/Panzi-Kri...
Inkább azt kérdezd meg az előző tulajtól, vagy nézd meg, hogy a benzin gyorscsatik ki lettek-e cserélve fémre + az aksi - generátor - fesszab szentháromság kábeleit cseréld kb 1-es madzagokra.
Én napelemest fogok árulni éjjeli fagyok ellen, de véletlenül sem hülyézném a leendő vásárlókat hanem dicsérem az eszüket, hogy erre is gondolnak, mondtam én, hogy a leendő kuncsaftokkal rosszul bánsz.
Nem, nyugi, nem vagyok annyira hülye, mint te... Szimplán minden tanácsot meghallgatok, aztán majd elválik mi a hasznos és mi nem.
Akkor 2 opció maradt:
1. Bármennyire is fáj, de meg kell kérdeznem, hogy tényleg ennyire hülye vagy?
2. Találtunk egy piaci rést és megy fel hírdetésbe, hogy kerék alá való deszkák eladók, jelige : vége a nem egyenletesen hűlő guminak
Erre nem tudok mit mondani.
Valaki tanácsolta, hogy falapot legyek a kerekek alá, mert a fagyott beton hónapokon át egy helyen hűti a gumit és nem tesz neki jót. Franc tudja van e valóság tartalma, de ahogy itt mondták, a nikecell lap jobb erre.
Ha csak nem ahogy lejjebb felvetették mocsáron áll és nehogy elsüllyedjen.
Nem akartam tudatlannak tűnni ezért nem kérdeztem rá, de most, hogy mást is érdekel.......
Azt a részét értem, hogy a hőn áhított, új motorjának a legjobbat akarja és ez rendben is van De mi a f@sznak a kib@szott falap a kerekek alá
pannoniásokkal gurultam ők javasolták ...a veterán gépeket igy tárolják
meg kell ezt nekünk érteni vasárnap mentem,beálltam letakartam, csepptöltő bedug....ha alkalmas az idő megyek vele mit baszakoggyak
Ez már kezd átmenni, "hogyan termesszünk gombát" szaktanácsadásba
ha már ennyire....mezőgazdasági nejlony leterit motor rátol öt kiló rizs tálkába a motor mellé majd összefog a nejlony gyorskötözővel összeköt oszt jónapot