Egyrészt a ponyva alatt a szük térben kérdéses a folia alatti mennyiség levegömozgása a páratartály irányába, másrészt ködös esös idöben mérhetelen a párautánpótlás, ami ha lentre van helyezve a szerkezet akkor az összes beáramló levegö átmegy rajta ha a motor tetjére van téve akkor meg épp szinte semmi.
Szerintem igen. A pára lecsapodást ugyse tudod elkerülni. De ha nem ér hozzá a felülethez a ponyva akkor ki is tud száradni. Az eső se árt a motornak. De ha vizbe áztatod hetekig az igen. Valami állványzatszerüvel eltartod a motortól és kész.
Rá van terítve, max a visszapillantó ás a hátsó lámpa között tudom sátor szerűen kifeszíteni, plusz nem engedem le a földig a ponyvát, akkor tud picit mozogni alatta a levegő. Ez jó lehet így?
Ezért kértem,hogy csörögjünk össze.Évente 3-4 alkalommal kell mennem Kiskunhalasra,a következő decemberben várható.Előre csörögnék,beugrok,beteszem a kocsiba,és go.Nem is tartanálak fel sokáig,csak ehhez kéne a tel.Meg egy bankszámla vagy postai cím,hogy előre ki tudjam rendezni a zsét.
A lényeg, hogy ne párásodjon a ponyva alatt.
Viszont a kerekek alá vékony hungarocellt tegyél!