Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem. Pihenős vagyok. Hétfőn megyek egy napot est6os előadásra, azt megint kettő pihi.
Csak nem meló? Most végzek.
Mmm 5tucat perc és kezdődhet a szép nap
U.i reggelt
Szerintem az egész szóra sem érdemes. Szép napot kívánok!
Ha mindig csak a hazugságot hallod akkor azt fogod igazságnak tartani.....
... az igazságot csak felismerni lehet, megtanulni nem...
Jól is tetted most értem haza és ennyi bölcsességet mar régen nem olvastam
Faszt... én qrva mérges vagyok amiatt, hogy a ma végző diplomások hogy degradaljak a diplomaimat..... ma mar minden fogyatékos diplomát kap... ami meg a fogyatékosok ra is sértő ...
Valóban van szar meg fos... Egyik rosszabb mint a masik
Es vhol ez miatt vannak szakmak, amik kihalnak. Tipikus a mozigepesz.

Sokan divatbol mennek "mernoknek", mert olvasta az indexen az jol fizet. Aztán elso munkanap x 100ezreket akar keresni. Aki penz alapján valaszt , nem szivbol csinalja. Sosem lesz olyan ... Természetesen kell a penz is, de ne csak azért tanuljon vki vmit
Nem kell persze. De itt is van masik oldal, pl mikor vki 20 eve mozigepesz, majd a fonoke egy 20 eves hulye picsa lesz, es fogalma soncs arrol, mi az hogy vetitogep. Pl. Es a szakmailag mely szintu embernek magyaráz meg csesz szet mindent.

A mérnöki szakma jó. Gondolkozást, tervezést, módszereket tanitja meg, mit hogy. Sokaknak a mernok szo fogalma kimerul a google kereset altal copy paste megoldason. ....azt a hulye is tudja pedig.
Azért a szakmai képzés is legalább ilyen fontos,nem kell mindenhová mérnök...............................sőt!
Manapság (is) egy jó szakmunkás tud úgy érvényesülni mint.................................!?
Azért kérnek (szűrőként), hogy ne jelentkezzen mindenféle c...y például. Mert egy takarítónői állás vastagon bizalmi is! Hiszen beengeded az lakásodba, irodába...stb.
Ez olyan mint a motoros fogalom. Amikor meg nincs motorja az embernek, aki rendes, valoban ember, az motor nelkul is az, nem a motortol lesz motoros. Egyszerűen rendes ember.
Leírtam egy csomó mindent,csak más szavakkal!
Szóval...............ja!
Felfogásban segíthet, elethelyzetek megoldasa, stb. Én lehetőleg azt mondom, jobb ha van, es .nagyon alap mar mellesleg. Nehol mar takaritonoktol is kernek.
A JPÉ faktor (Józan Paraszti Ész) sokkal többet ér!
Amikor az ember nem találja a helyét a világban, környezetében....azon nem segít semmilyen iskolai végzettség, diploma...semmi.
Nagyon nehéz , mint sok más fogalom is. Nagyon fugg attol, emberileg mi vagy. Illetve miert tanulsz, csinalod. Sokan ugy fogjak fel, jajj kell egy papir, szakma. Kettessel csuszkalnak es hurra. ... Van diploma....
Ártani nem árt,de ha csak diplomásokból állna a világ inkább lennék leguán!!
Igen, ilyen is van.
Én is sokat agyalok, lejovok. Csak nekem nagyon mas mar. :(
Nem árt az a diploma....
Elég lenne ha öt forintot kellene fizetni 29 évente.