Igaz, jól érzed. Sem több de kevesebb sem vagyok a másiktól.SZERETET és ELFOGADÁS amit megértettem és tudok.Mind ezt a béke fenntartásával erősítem. NEM KELL BEÁLLNI SZEKTÁBA VALLÁSBA ÉN SEM TETTEM ÉS NEM IS JAVASLOM SENKINEK!
Sajnos sok főiskola/egyetem is ezt a fajtát támogatja.
Nagyon sok hasznos és jó dolgot is tanultam néhány igazi pedagógustól, de attól a töméntelen faszságtól és tekintély elvű poroszos diákszívatástól, nem tudtam rákoncentrálni és tisztességgel elvégezni azokat sem aminek volt értelme.
Unokaöcséim most kin vannak Belgiumba, oda mentek főiskolára a Belga agyelszívás keretében. Basszus ha én olyan légkörben tanulhattam volna, ahol a tanárok segítenek és tanítani akarnak, és nem a túlélésre kell játszani, mert ki volt adva a kvóta hogy 100felvettből csak 20 maradhat...Elon Musk sehol nem lenne.
Az Ő "fajtája" elégedett azzal amije van, ami körülveszi, stb nem irigylésre méltó nem is követendő példa, de hipertóniában vagy akár depresszióban tuti nem is szenved. Jó fej "srác" nagyon.
Ez a hit.... te is sok mindenben “hiszel” és meg hangoztatod is neki van bizonyítéka saját maga számára és ezzel ő boldog és kiegyensúlyozott.... nem ő a befolyásolható, csak o stabil
Ez szép és jó, csak amíg az általános iskolában az a gyerek, aki szakmunkásba megy hülyéének van elkönyvelve és le van nézve, addig nincs miről beszélni. Arról nem is beszélve, hogy a szülők, akik egymással versengenek cikinek tartják a szakmunkást. Tehát a régen minden jobb volt generáció tagjai teszik ezt a mostaniakkal.
A te "fajtád" hihetetlen könnyen befolyásolható, nem kell se tény se bizonyíték se semmi akkor is hisznek dolgokban
Tökmindegy hogy valami szekta vagy bármi egyéb
És ez nem fikázás csak megállapítás
Amúgy én csak irigyelni tudlak téged is és a többit is. Elvagyok a ti kis világotokban és boldogan hiszitek azt amit akartok
A motort cseréld diplomára. Ha valaki értelmes az diploma nélkül is értelmes.
Mellesleg ha szerinted mindenkinek diploma kellene, akkor ki a pöcs építene házakat, ki szedné le a gyümölcsöt amit megeszel, ki fogná ki a halat amit megeszel ?! Na persze még sorolhatnám.
Mondom, itt vagy élőpéldának, nem gondolkodsz.
Pl az is hogy az ájfón szar
Nagyon sok hasznos és jó dolgot is tanultam néhány igazi pedagógustól, de attól a töméntelen faszságtól és tekintély elvű poroszos diákszívatástól, nem tudtam rákoncentrálni és tisztességgel elvégezni azokat sem aminek volt értelme.
Unokaöcséim most kin vannak Belgiumba, oda mentek főiskolára a Belga agyelszívás keretében. Basszus ha én olyan légkörben tanulhattam volna, ahol a tanárok segítenek és tanítani akarnak, és nem a túlélésre kell játszani, mert ki volt adva a kvóta hogy 100felvettből csak 20 maradhat...Elon Musk sehol nem lenne.
Tökmindegy hogy valami szekta vagy bármi egyéb
És ez nem fikázás csak megállapítás
Amúgy én csak irigyelni tudlak téged is és a többit is. Elvagyok a ti kis világotokban és boldogan hiszitek azt amit akartok
Nem mellesleg ez nem még nem csodás nap, este még meló van!
De legalább főni nélkül
Mellesleg ha szerinted mindenkinek diploma kellene, akkor ki a pöcs építene házakat, ki szedné le a gyümölcsöt amit megeszel, ki fogná ki a halat amit megeszel ?! Na persze még sorolhatnám.
Mondom, itt vagy élőpéldának, nem gondolkodsz.