Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, most erősen vakarom a fejemet, hogy ilyenkor mi is van:

3 és fél éve vettem egy Yausa sima ólom-savas akksit a GS500-ba, és azóta hibátlanul teszi a dolgát, most is pöcc-röff, 2 hét állás után. Két hete, a mecseki utam után leápoltam a vasat, gondoltam - hogy most már fagyokat ígér - kiveszem az akkut, ha kell akkor pótolom a folyadékot és teljesen feltöltve teszem vissza a gépbe. Kivettem, és a hajam összes szála az égnek állt: a cellákban szép egyformán, a lemezek egyharmadáig (!!!) ér a sav! Hová tűnt a többi? Disznó módon tavasszal néztem rá utoljára, akkor felső nívón volt az összes, túltöltésem nincs, van a motoron feszültségmérő, menet közben konstans 14,2-14,4V-ot mutat mindig.

Mit töltsek utána, savat, vagy desztvizet?
most miért, a mekiben mindig van felvétel
jah... meg mester... ... az a baj, a sok laikus beveszi, hogy így a jó tényleg, és otthon nekiáll az alapján barmolni, majd hozzák a motort, hogy hát ő ízé, nem megy, stb nem jó, mi baja lehet? ugyan mi, szétgányoltad, az... de ő látta , hogy "így kell"
Sokan pedig isszák a szavait.
Csak szórakozok rajta.
hagyni kell a faszba azt is, mindenki elbohóckodik magának...
Te és a GuyGang piszkálta múltkor kb. Taschi bácsi szintjén vagy.
Tashi bácsi annyit tiltott! Ennyi ember biztos csak hülyeségeket mond.
nem nézem, de mindig hallani róla egy két poént , nagyon gáz az az ember, főleg emberileg, a többit meg sem említem, hagyjuk

múltkor újságpapírral hézagolta a gsxr kuplungját, ami ráadásul gyárilag úgy rendben volt - állítólag
Kijelentette, hogy semmilyen rossz motort ne hozzanak hozz, csak jót, mert a jó motorokat tudja és szereti csak szerelni. Bizalom gerjesztő hozzáállás.
Az az a forma, aki szerint a Caponord szar, mert szart vett a tulaj és hozott neki egy szar blokkot, hogy a 2 szar blokkból hegedüljön össze egy jót...tehát az Aprilia szar!? Szánalom az az ember...
Tasi videó ujra indult.
Tiltott ennyi embert mert beszóltak neki.
És sportrendszer a bálnamergára.
Ne menj bele, most veled akar kötekedni...
Motorra nem jó a sportkipu, de a merdzsóra igen.
6700 ember...
Decemberben nekivágok az országnak egy hetes túra, minden éjjel más havernál az ország különböző részén
Já, já!
arbeit mach frei
hát az büdös qrva élet.....
dehogy tudsz.... csak hiszel benne
tudom a vízzel is csak átbasznak