Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon kedvelem én is... csak akinek kicsi a tank meg kell nézni, tervezni kell benzinkútra... kártyát kevés helyen fogadnak el, a legtöbb kút magán... számlát alig ismerik... de az alpok óriási, bármerre mész is.... sztem is szebb, mint ausztria

az sh20-at is qrva jól megcsinálták... úgy hatodannyiból mint nálunk és 100x jobb minőségben
Hát, szerintem az az egész olasz-alpok egy gyönyörű hely, szebb mint ausztria

Drága a venzin, de az engem nem zavar annyira mint egy 30eurós belépő a glocknerra...
Albánia, osumi-kanyon, Berat, sh-20, Teth, TET, Albán-riviéra, kékszem-forrás.
És ezekben a legjobb, ha valakinek felsorolod ezeket a neveket, visszakérdez hogy melyik kontinensről is beszélünk ?
Ez annyira nem volt rossz,kozepes mennyisegu hulye motorossal.
az olasz az az ország, ahova érdemes elmenni motorozni, de egyéb látványosság az, hogy elmész megnézni, hogy mi nincs már ott
és boszniában csak úgy megálltunk, találtunk egy kis házi kajáldát... kívülről azt hittem ilyen putri, de belül rendben volt. 8-an ettünk ittunk, telerekattuk az asztalt sült húsokkal és fizettünk 48 EUR-t
Azért ez erős volt de adom
az olaszokál is sok szép út van, csak ne lenne ilyen cigány népség.... lehet ezért szeretik a pakisztániak, nem lógnak ki...
Idén jártam olyanokon is. Tetszett. 21-es út környékén mozogtunk de persze leszaladtunk több helyen is róla. GYakorlatilag nem ismerek rá hogy melyik hány számjegyű mert minőségben szinte tök azonos volt az összes. Jók voltak és kész. Némelyik nagyo keskeny de ez az sem volt zavaró.
Boszniát is csípem, nagyon sok jó minőségű út van... idén jöttünk visszafelé a dinári hegységen, az sem volt csúnya... Montenegrót is kedbvelem, olcsó még, és qrva szépek a hegyek, ezért is járnak egyre többen. ennek okán egyre jobban kiépül és egyre drágább is lesz... ez van...
Na megyek BB kapitánnyal Zümit szerelni, majd lehet csinálunk pár fasza képet, jók legyetek.
Ausztria jooo,siman lehet talalni most is szar zotyogos eldugott kanyargos utat tucatszamra benne ha kedved tartja,csak ne a ketszamjegyu hanem a 4 szamjegyu utakon menj.
Minap is felkeveredtem a Szlovák 14-es útra. VAlahol Besztercebánya felett jártam aztán valahol elfordultam balra, felkeveredtem erre az útra. Rohadt nagy élmény volt meg minden. Mikor haza értem akkor derült ki hogy egy tök közismert útra tévedtem de ennek ellenére is simán élveztem mert nekem tök új volt.
Nincs ezzel baj.
Azt is utalnám ha tömeg lenne a hegyen.
Nézd meg hol van Csinód.
Egyszer ittam ott egy sört a falusi bolt lépcsőjén, majd lementünk a dörmenesti gáthoz, útközben kihúztunk pár szál gazt az Úzvölgyi csata hősi halottainak sírjából.
Este néztem a plafont és nem hittem el, hogy mindez megtörtént.
pl egy hoki transalp már remekül alkalmas az aszfaltra is meg a murvás utakra is
most már a 650esek se túl drágák, 2. motornak pont jó
avval nem kell anyázni a murván, de még a "neccesebb" erdei utakon is el tud menni ha eléggé elszánt az ember
ha csak egy kicsit is érdekli az embert ez a téma avval meg lehet próbálni, és az aszfalton se kell szopni vele mint az egy hengeres szinte semmi szélvédelemmel ellátott endúrókkal
De nekem ezel nincs bajom. Persze ti akik esteleg 10-20 éve is a nyeregben ültök már az a cél hogy új ismeretlen helyeket járjatok be. DE nekem akinek ez a motoros világ kb 4 éve nyílt meg, nekem a sokak álltal agyon ismert Alesi panoráma utak is teljesen újdonságként hatnak. Hiszen az évbéli hátrányom nagy és nem is szeretném behozni ezt a hátrányt 2-3 év alatt.
Ebben igazad van :D ott jók az utak, ezzel együtt rengeteg a turista is, és rengeteg helyet ez miatt tönkre is tesznek.
Kravica vízesés Bosznia, 4éve egy apró aldugott csodálatos hely volt, egy kis tákolt fapadlón lehetett bemenni. Most buszokkal viszik az embereket, el is vesztette teljesen a varázsát.
Montenegró kezd ugyanerre a sorsra jutni sajnos :(
Ahogy egyre jobbak az oda vezető utak, egyre több az idióta és egyre több kereskedő akar megfelelni ezeknek az idiótáknak.
a "balkániaknak" meg már lassan mi leszünk a balkán
Mire felszivod magad ugyanolyan turiszt paradicsom lesz a tara kanyon mint montecarlo.
én nem csak aszfalton járok, igaz, nem ilyen szinten egy aszfaltra való motorral, nyilván...
A balkani utvonal jooooo,pakisztanból.
Csak tudnam hogy a pi..a szoknek at bihacsrol olaszba.
Én egyenlőre megelégszem az aszfaltos helyekkel. Idővel lehet megpróbálom majd az offroad-ot is, de egyenlőre megelégszem én is az Alpookban lévő panoráma utakkal, Horvát-ban a tengerparttal. Aztán majd pár év múlva mikor komolyabb rutint szerzek lehet menni a Balkánra is. :-D Meg terepre :-D
ausztriában, szlovéniában azt szeretem, hogy mindegy hol kanyarodok le, általában jó az aszfaltos út és gyönyörű helyekre jutok el így is....
anyáztam is rendesen