Egx tévén? Most cseréltem, de wbáruházból eszembe nem jutott venni. Több boltot végigjártam, mert a kiszemeltek nemövoltak egyidöben egyhelyen. A teszteket leszarom, eléggé szubjektivek. Sem hangtechnikát sem képtechnikát nem veszek saját teszt nélkül. Aztán lessem hallgassam a szart mert nem olyan mint vártxm.
Egy csomó boltban olyanok vannak akiknek a termékek java részéről fogalmuk sincs
Aztán mit tapogatni mondjuk egy tv-n ?
YouTube vagy egyéb blog-vlog aztán megnézem a teszteket...
Bár én mindig is utáltam boltba járni itt a helyi boltokban nem voltam vagy 10 éve
Kiskőrös teszkó megvan egy évben 3x
Egyedül a festék bolt ahová relatív sűrűn járok néha akár 5x is egy évben
Mindenki tudja, hogy Te vagy a király, fölösleges cifráznod Mindenhez IS értesz, mindenkin átlátsz, téged nem lehet megvezetni, stb ....... tényleg, Laligátor nem rokonod? Megtévesztő lenne a hasonlóság, csak Ő saját bevallása szerint szorgalmas, míg Te büszkén vallod magad lustának
Ez azért nem ugyanaz, mint bemész egy boltba, ahol megfoghatod, nézheted, segitenek ha kérdezel. De mindegy, nektek is megvan a lehetöség olcsó vagy olcsónak hitt termék vásárlására, meg másnak is hogy az elvàsainak megfelelö ellátást kapjon, meg némi garanciát. Mert a webáruházaknál azt a legnehezebb érvényesiteni
Csak pl nem mindegy hogy fenntart egy üzletet marketinggel, háttértámogatással, alkalmazotakkal, vagy bérel egy,sufni a nyóckerben és van egy 50ezres laptopja meg egy gagyi telefonja, hogx tudja hivni a futárt. De sokszor még az árut se látja mer a futár a nagykerböl viszi a cimre
Tudom jól hogy amit árul az neki kb felében van
Szóval lehet adni engedményt....
Plusz még egyéb trükkök is vannak mert nem a cégtől kaptam a számlát hanem a cég vezetőjétől mint magán ember
Ez a gyarto sajat erdeke is,mivel ha a tobbi alatt dolgozik valaki a tobbi szarik bele,nem vesz tole,es marad egy-ket-harom forgalmazo.
Ami eleg kiszolgaltatotta teszi.Es ezek,bar nagyok nem fedik le a teljes piacot.
Csavarnal nem gond de mi lesz azokkal akik weben nem tudjak kiprobalni a portekat?
Nem is sok értelme van mostanában a helyi boltoknak
A mostani 40-50 évesek még vásárolnak, de aki most huszonéves annak jelentős többsége nem megy a boltba inkább rendel
És szerintem sokkal jobb rendelni olyan terméket ami pl nem kell felpróbálni vagy nem romlandó
Én pl már a folyékony szappant is rendelem, mert 10l postával is legalább harmadával olcsóbb mint a boltban
10l még szűk 2 év addig nem romlik meg, plusz ilyenkor mellé pár egyéb tisztító szer ami mindig kell
Szerencsére egxre több forgalmazó védi a kereskedöit, szállitóit és szabott árst is megad. Ha attól olcsóban kereskedik, nem szállit többet neki. Lehet hogy végfelhasználóként érthetetlen, de a piacra nézve nagy a jelentösége
Én ma vásároltam 245 ( weboldal ár) terméket aztán mielőtt megkérdeztem volna hogy mi a helyzet az áfával máris jött egy 220as ajánlat + egy 10 ezres ajándék
Igaz nem nagyker csak magyarországi forgalmazója a terméknek
Szóval az alku nem felesleges dolog
Értem. Akkor az sz egy web kereskedö milliomos lesz, akikmeg szatócs boltot tartottsk zárjanak be. Érdekes felfogás, de komolyan. Ráadásul akinek azonnal kell várjon a futárra plusz fizesse a szállitást.
Régen Erzsébeten volt a pékségnek mintabolt a bazi nagy pogácsa ott 60ft volt 2 utcával arrébb ugyanaz 90ft
És biztos vagyok benne hogy a 2 utcával arrébb lévő boltban nem fizetett érte még 50ft sem
Szóval mindenki jól járt
De pl a bonbonetti mintabolt is olcsóbb mint más
Evvel nem azt akarom mondani hogy minden gyár csinálni mintabolt, de egy webshop simán elférne
Mivel a többinek szállít így a futár napi vendég, aztán hogy 100 csomag van vagy 1000 annak mindegy...
Szép új világ