Várj várj. Most jó kedvből motorznék. Ebben a hőmérsékleten már a mókafaktor nincs meg annyira. Azonban ha az irodába megyek akkor motorral megspórolok a városban oda vissza kb 3 órát. Olyankor nem annyira a mókafaktor játszik hanem csak simán logikusnak tűnik a döntés. Amúgy nálunk most csak ilyen 12 fok van és a szél is erősen lengedez. Nincs valami jó idő.
Annyit beszéltek a tankolásról hogy egészen megjött a kedvem menni egy rövid kis karikát. De azért még olvasom egy darabig az üzenőfalat mert a lelki erőm még nincs meg ahoz hogy felöltözzek a motorra.
Mindig van itthon kannában 5 liter, bárkinek szívesen odaadom. Elég forgalmas helyen lakunk, sokszor jött már jól ez a fajta segítség. Ja, és eddig még mindenki örömmel hozta vissza a kapott benzint, senki nem sumákolta el.
Főnökömek is ilyen baja volt. A torkán keresztül műtötték. Most van egy nagy forradás a nyakán....szoktuk is mondani, hogy mennyire kemény csávó, akinek átvágják a torkát, és ettől csak jobban érzi magát
ki lehet mindent számolni
én egyszer nagylakon 23 litert tankoltam a 23 literes tankba 21:50 perckor és a kút 22 órakkor zárt be
egész jól sikerült
a határtól a kútig már alig akart menni, határig hibátlanul ment csak ott le lett állítva
ha kések 10 percet tolhattam volna vissza pár kilométert
nagy úr a szükség de az élmény azért kárpótol....
az jó még az automata kutakban, hogy ha nem fogad el kárrtyát, és többet nyomsz be, mint amennyit tankolsz, kapsz egy bónt, amit csak uott tudsz letankolni hiába hálózat, máshol nem fogadja el.... de sokat röhögtem már...
http://youtu.be/cUyIsejp0cE