Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerinted.... de mentem én már a k1600-al köves úton is a balkánon...
Ez egy baromság.
Na ebben most nagyon igazad van!
De ezt azok soha sem fogják megérteni akik a tipikusan a népszerű helyekre mennek mert az menő. Nekik magyarázhatod hogy milyen szép a Balkán, ők csak az osztrak panoráma utakat látják, holott sokszor szebb egy kis eldugott utacska, akkor is ha aszfaltos, nem kell feltétlen köves legyen.
amit igazán érdemes megnézni, oda 95%-ban út vezet, ahova meg nem, legfeljebb odagyalogolok.... a többi meg nem érdekel....
itt aztán tuti ki lehet kapcsolódni, meg kicsit elvonulni a világtól. fu de jó lenne :)
Bizony, bizony.
Ez azért megér némi szenvedést, de amúgy nem is annak éljük meg.
ezt nem fogják fel az aszfalt huszárok, hogy ami igazán szép az aszfaltról nem látszik
gyönyörű
nekem a szálló sem fasza 190 vagyok és full dagadt, 100ból ha 1 ágy kényelmes, többnyire a matracon alszok a padlón úgy kb tudok pihenni
szóval kb mindegy hogy sátor vagy szálló én a földön alszok
én vidéki gyerek volam mindig, egész kicsi koromtól(kb 2 évestől) kezdve anyámmal a szőlőbe jártunk mindig egész héten, majd ovodás kortól csak hétvégente jártam, de nyáron akkor is mindig ott voltam
szóval nekem nem idegen a földön alvás és a bokorba szarás és a szatyorból evés
ja és a friss tárcsázásban hempergés sem
Mi többnyire egynapokat megyünk.
Reggel kimegyünk, este haza.
A székelyeknél meg Levi barátomnál "kell" kéglizni mert nem enged bennünket panzióban.
A sátrazás már nem vonz, meg nem is bírnánk kipihenni magunkat.
Három napnál több így sem megy.
Én a találkozókkal vagyok így mostanában. 1 éjszakát elvagyok sátorban, de ha 2-3 napra megyünk,akkor apartman vagy szálloda. Pár éve még leszartam mindent,reggel felkeltem másnaposan,hánytam egyet és indult a nap. Most még délben is az életemért küzdök ha szétcsapom magam
A másik a tisztálkodás és a WC.....
"igaz némi lemondással jár"
.....ahogy lejjebb írták, már nekem is ez a problémás ebben a dologban, nem bírom fürdés és wc nélkül, a kamionozás abbahagyásában is nagy része volt ennek mert hát évek óta nem voltam hajlandó benne aludni pedig szállásnak tök jó, de a cégek jórészénél még a wc-be sem engedik be a sofőrt nem, hogy fürdeni, max 1 éjszaka volt amit így bírtam visszatartva a szükségleteket. .....utoljára a hóbagyolyon sátraztam, az élmény volt oldalkocsissal februárban a bükbe menni, de ott is kivoltam a wc hiány miatt, igaz elmentünk fürdeni a bogácsi termálba éjjel így azért kibírható volt.
sosem eszek konzervet
úgy tervezzük a menetete hogy estefelé legyen valami bolt
aztán lehet venni szalonna-kolbás-bármi dolgot aztán sátorverés után tábortűz és nyársas sütögetés
én mindig veszek annyit hogy jusson reggel re is este megsütöm aztán reggel csak 3 perc alatt meg kell melegíteni
amíg száradnak a sátrak addig belefér időbe
aztán ha este is bezabál az ember meg reggel is én egész nap elvagyok kaja nélkül vagy valami csokit-kekszet elropogtatni
olyan 20-30 lej között van így egy napi kaja-pia szóval max 2 ezer
de volt olyan vidéki sufni bolt ahol kb 3 éve 6 lej volt egy darab szalonna meg egy kenyér amennyit nem is tudtam este megenni mindet
szóval a benzinen kívül elég olcsó ez a sátras menet, igaz némi lemondással jár
de ha sikerül valami patak mellé tábort verni amiben víz is van(nyáron nem ritka hogy nincs rendes víz bennük) akkor meg fullextrás fürdőszobás a szállás
de azért egy hétig én se bítnám ki nomád módon sültkolbász kombóval
persze nem ingyenes, csak olcsóbb.... egy ilyen etap olyan 50e Ft-ra jön ki, de qrva jó... reggel meló előtt járok, egy kis áztatás a gyógyfürdőben, utána egy jó masszázs és indulhat a nap..
pedig a gyógytorna nagyon fontos ilyen esetekben.... de segít a gyógyfürdő masszázs kombo is... én évente 2x járok, fel lehet íratni orvossal, 15 alkalom 1 etap. és azóta sokkal jobb...
én nem tudnék már annyit sem.... a konzerves étkezés dobozból sem nekem való már... de elhiszem, hogy qrva nagy feeling haverokkal végigcsapatni a földutakon, erdőben, sziklákon...
a poén az, hogy amikor összeadom, a végén szállással, kajával, üzemanyaggal, mindennel jóval olcsóbban jövök ki, mintha itthon elmegyek bárhová...
Igen most kell ilyeneket tenni később még folytatni sőt ha abba se hagyod se probléma
ot van a hiba, mert a kezeimben átmérték a dolgokat hibátlanul ment az áram mindenfelé
de nem kecsegtettek jó dolgokkal evvel a nyaki renoválással
sok éve fejreálltam aztán azóta a nyaki mozgás is beszűkült
Elvileg tornaznom kene. Lusta vagyok,most jo csak bizonyos keztartasnal zsibbad.
nnnna, az lehet még kellemes....
Nyaki gerinc,mutet.
2 éjszakára elvagyok-elvoltam a 2l petpalack+ baba törlő fürdőszobával
ettől többet már én se tudok elviselni
az a jó, most kell még nyomi ezerrel mindent