Én gyártok egy dolgot és ki is szállítom ,a múltkor az egyik gyökér belenézett a számlatömbömbeamikor letettem s elkezdettt pampogni,hogy "há neki mennnnyiéadod??"
Mondtam neki ,hogy egyrészt "miakÚrvaanyádértpiszkálszacuccomhoz?"
Másrészt ,az a tény elkerülte a figyelmed,hogy ő 300 kg-ot vett ,te meg négyet, BAZDMEG!!!!
Plusz a kényelem
Anyámék akartak venni teafőzőt de egyik elektromos boltban nem volt normális.
Ok még szeretik megnézni mit vesznek, bár teljesen felesleges
Rendeltem nekik egyet olyasmit amit akartak
Aztán meghalt, egy hiba bejelentés aztán jött a futár felvette a csomagot, majd írták hogy a gép ko nem lehet javítani és ilyen nincs már
Adták a pénzt vissza
Rendeltem másikat hasonlót
Az is kinyiffant fél év alatt (2 év garanciával) jött a futár, írták hogy javítható, utána hogy kész és hozta vissza a futár
Mindezt ingyen
Igaz nem gyorsan mert a javítás kb 2 hét volt
Csináld ezt meg egy elektro favorit vagy ilyesmi céggel személyes vásárlás mellett
Mi számít?
Felbontás, válaszidő, meg a fénye.
Csatlakozók száma típusa
Ezeknek mindegy hol van egy márkás tv-nél nem lehet átbaszás
Esetleg hogy szól.... Bár ezeknek a 5-10w hangszórónak kb mindegy
A mérettel meg mindenki tisztában van mit akar venni nincs sok különbség a gyártók között
És mit takar a leirás? Egy csomó olysn adat, ami semmit mond, vagy épp teljesen ideális körülmények közt lett meghatározva. Ezáltal a készülék képes ugyan rá, de az otthoni viszonyokkal lehet köszönő viszonyba nincs.
Ezért kell a leírás..
Pl én a sziamiau telefon vétel előtt megnézem pár tesztet és megvettem
A boltban tizede dolgot nem lehetett volna megcsinálni vele anélkül hogy a biztonsági őrök ki ne vittek volna
Azért a 6 méteres szál nem kimondottan futár képes
De amikor a kaptárakat csináltuk nem a tüzépről vettük hanem egyenesen Bulgáriábol jött kamionnal
Aztán szét lett dobva
10 éve én is, de ma már a nevesebb cucvokban is van olcsó kategoria, mert rájöttek, hogy a csórobbakat is el kell látni, különben mások megteszik helyettük. Ezért néhány éve megjelentek jol csengö brandek alatt gagyi szarok
Én már 10 éve is a netről rendeltem a tv-t
Azóta anyámnak anyós nak mindenkinek
Gyerek is úgy rendel mindet, most az egyszer volt hibás cucc de küldték a másikat egy hét múlva
Egy műszaki cikknek ott a leírás a boltban meg sose azt látod amire kíváncsi vagy
Elég egy szar kábel vagy egy béna beállítás aztán egyből "szar a kép"
Mondjuk hangfalat nem rendelnék, bár az is a boltban szarul szól mert annak is be kell "járódni"
Mondtam neki ,hogy egyrészt "miakÚrvaanyádértpiszkálszacuccomhoz?"
Másrészt ,az a tény elkerülte a figyelmed,hogy ő 300 kg-ot vett ,te meg négyet, BAZDMEG!!!!
Nem kell ezt túlságosan bonyolítani
Minden adat adott, akinek ez nem elég az még hiába nézi
Anyámék akartak venni teafőzőt de egyik elektromos boltban nem volt normális.
Ok még szeretik megnézni mit vesznek, bár teljesen felesleges
Rendeltem nekik egyet olyasmit amit akartak
Aztán meghalt, egy hiba bejelentés aztán jött a futár felvette a csomagot, majd írták hogy a gép ko nem lehet javítani és ilyen nincs már
Adták a pénzt vissza
Rendeltem másikat hasonlót
Az is kinyiffant fél év alatt (2 év garanciával) jött a futár, írták hogy javítható, utána hogy kész és hozta vissza a futár
Mindezt ingyen
Igaz nem gyorsan mert a javítás kb 2 hét volt
Csináld ezt meg egy elektro favorit vagy ilyesmi céggel személyes vásárlás mellett
Azota a lurdy-ban van egy hivatalos bolt.
Felbontás, válaszidő, meg a fénye.
Csatlakozók száma típusa
Ezeknek mindegy hol van egy márkás tv-nél nem lehet átbaszás
Esetleg hogy szól.... Bár ezeknek a 5-10w hangszórónak kb mindegy
A mérettel meg mindenki tisztában van mit akar venni nincs sok különbség a gyártók között
Tudod.. a lustaság nagy úr
Pl én a sziamiau telefon vétel előtt megnézem pár tesztet és megvettem
A boltban tizede dolgot nem lehetett volna megcsinálni vele anélkül hogy a biztonsági őrök ki ne vittek volna
De amikor a kaptárakat csináltuk nem a tüzépről vettük hanem egyenesen Bulgáriábol jött kamionnal
Aztán szét lett dobva
Azóta anyámnak anyós nak mindenkinek
Gyerek is úgy rendel mindet, most az egyszer volt hibás cucc de küldték a másikat egy hét múlva
Egy műszaki cikknek ott a leírás a boltban meg sose azt látod amire kíváncsi vagy
Elég egy szar kábel vagy egy béna beállítás aztán egyből "szar a kép"
Mondjuk hangfalat nem rendelnék, bár az is a boltban szarul szól mert annak is be kell "járódni"