Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kulcsszó a maximalista természet, meg elégedettség, ami szintén mindenkinek más
nekem ez nem, sztem belépő kategória, de kinek mi mire, nincs ezzel baj
Ha szerinted minden sport csizma ilyen akkor nincs szemed :)
ne menjünk bele...
Nagyjából minden sport csizma ilyen felépítésű, nehéz nem hasonlítani. :) Bár engem az sem zavar, ha full lemásolták, mert jók az anyagok és komfortos is.
Jó motort nem kell hetente szerelgetni...
Némi hasonlóság ? :) illetve a mugennak is van nagyon hasonlója :)
Dehogym,egy szekénysor van terítéken,csak megálltam átvenni a cbr olajteknőt litvániából.Ez tegnap volt,szanaszét,van a pincében,ujregyesítés,még indexek,tükör,és kész.Rusnya mint mindig.
Nem dolgozol,vagy ennyire nincs forgalom a bútorbótba?
na küldöm akkor
Nem baj, meglátom. Még egyenlőre a kocsival is csak ott mondtak megbízható helyet.
Mert az is most vizsgázna (össze volt törve), beleteszem a motort és mindkettőre kérek vizsgát!
... aki az igazságot komolyan veszi (teszi) (éli) kinevetik, elzárják... by, akas(h) a.
tegnap BB kapitánnyal szereltem , asszem nem írtam
http://plus-racing.eu/hu/evobo...

Hozzá jutottam egy vadi új ilyenhez 30-ért, kényelmes, jól szellőzik, nem fázik benne a patám és agyon van protektorozva, ráadásul még tetszik is. Míg le nem szakad rólam, addig ez marad.
mit vettél? nekem is kell új, vmi cross csizmán agyalok télre
Folyamatban, csimmmma már megvan.
venni kell pár jó ruhát is, vannak :)
Az sose baj, ha a korona ékszerek védve vannak a széltől.
Ja. Mikor nem fúj a szél az acskó alá.
Puhány.
Jobb a faszt..... esőben sem azom szarra max a kabát két ujja lesz vizes és a menetszél sem rángat
Simán.
egyszerűbb vele az élet, tény.... full idomosnál épphogy egy kis szart akarsz csinálni, fél motor le, ennyiből nem szeretem mindig feltétlen