Ha tényleg úgy van, ahogy írod és komolyan lehúzott 200 ezerrel, akkor:
egy túra keretében el lehet hozzá menni, szana-szét verni éjszaka a kocsiját, a 4 kerék kiszúrkálása és az összes létező ablak és lámpa beverése 2 embernek 10-20 másodperc, aztán futás, fel a motorra és ott se vagytok. A rendszámot meg pár km után visszarakjátok a motorra.
Ilyen egyszerű és kvittek vagytok és ha tényleg annyi embert megkárosított, a rendőrség lusta lesz a kisujját is mozdítani az ügyben, le se fogják szarni, mert ilyen pitiáner garázdasági ügyben nem fognak 50 embert átvilágítani.
de folyamatosan keresnek sokan am, hogy hát őket is, az emberi hiszékenységet használja ki, meg persze hogy az ember olcsón akar vmit, csak hát néha drágább a leves mint a hús, tanultunk belőle, kitanultam mellette, miatta 2 új szakmát is nagy vonalakban, mi bajom lehet...
Látod, ez a bajod. Nem érted vagy nem akarod. Nem ellened irányul, leirharod a véleményed, eseted is, csak jogilag nem biztos hogy szerencsés folyamatosan nevesiteni, mert ha eszesebb akkor még bajod is lehet belöle.
Elengedtem, nem az én gondom.
elengedtem már ezt, csak tegnap megláttam teleszkópot, sajnos felbasztam magam rajta újra, hogy azt is elkúrta, és miatta kellett azt is full-ra mindent csere
Nyugalom Szandi, én megjegyeztem a nevét, engem már nem fog átbaszni. Mondjuk nagyon más se...
Minden esetre a motoros oldalakon a szégyen falakra (ha van ilyen) érdemes kitenni.
De a legegyszerűbb lenne, ha megszerveznéd az elbukott pénz bármilyen visszaszerzését, akár részben is, aztán örökre elfelejteni a történetet, mert csak magadat emészted fel miatta.
Köszi! Ezt felírtam én is, mert állítólag görbék a telószárak a kis CBR-en. Én mondjuk nem érzem hátrányát, de...
Bontóban kérdeztem, drágábban adták volna, mint az újat!
még én vagyok a szar szemétláda, mert szólok, baj volt, meg mi volt, és véletlenül se keveredjetek hozzá munka miatt, de geci szemét láda vagyok tényleg
Figyelj csak, lehet balfasz vagyok de te meg tul okosnak hiszed magad, viszont téged basztak át. Nélküled manapság nincs internet, de mondenhol ott van Borsi fikázása is. Nem ismerem, nem is érdekel kicsoda, de ha az én nevem emlegetnék mindenhol a neten fikázva vélt vagy,valós sérelem alapján, már tuti tettem volna lépéseket. És még ugyis eredményesen, ha ténylegesen elbasztam valamit.
ezt a motort eddig 4* fényezték, egyik szarabb munka volt, mint a másik....
a nagy "profi" is elég szar munkát végzett tavaly...
mit jelentenél fel? most összetartunk beszélgetünk, vagy egymással baszakodunk, ha nem tetszik vmi, inkább menj arrébb, de alig tudsz vmit, többek között rendőrségi ügy a neve.... lehet te meg balfasz vagy, mert nem kérdezel, hanem okoskodsz, miközben sok mindet még nem is tudsz.
Nem értem én sem. Ha megkárosított, miért nem jelented fel? Mert ha én lennék Borsi Árpád, már rég feljelentettelek volna több pontban is. Másrésztmeg vagy nagxon balek vagy, ha odavitted a cuccod tájékozódás nélkül, vagy csak tapasztalatlan amit most pótolsz.
Életemben nem voltam a 168 órát, csak egy linket találtam éppen róla. Sok éve folytatja már tevékenységét, Kecskemét szégyene az az ember, rengeteg embert megkárosított már. Mez a Szent Korona Bank és fiktív fizető eszköz kitalálása is agyrém.
egy túra keretében el lehet hozzá menni, szana-szét verni éjszaka a kocsiját, a 4 kerék kiszúrkálása és az összes létező ablak és lámpa beverése 2 embernek 10-20 másodperc, aztán futás, fel a motorra és ott se vagytok. A rendszámot meg pár km után visszarakjátok a motorra.
Ilyen egyszerű és kvittek vagytok és ha tényleg annyi embert megkárosított, a rendőrség lusta lesz a kisujját is mozdítani az ügyben, le se fogják szarni, mert ilyen pitiáner garázdasági ügyben nem fognak 50 embert átvilágítani.