Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém csipegeti nincs is ezzel baj. A 620 imádta annak ellenére azzal sem volt baj semmi. Gázkar On-Off.
Nem ismerem a gyereket .. de teljesen erthetően beszél az olaj fogyasztasrol .... es ugye minden motor eszik olajat .. csak a hülyék hiszik hogy pedig az övek nem ...
Pont, mint nekem a Gilera-k otthon, van egy szinte teljes gyári, meg egy alkatrésznek.
Ez volt az első nagymotorom. 81' CB750. És ez már a második blokk amit széthajtottam benne.
Volt olyan amikor havonta kellett olajat cserélnem annyit motoroztam vele, illetve pályázni is sokat voltam.
De csak a vége felé lett ilyen durva. Olyan 2 éven állt a költözés miatt, aztán gondolkodtam hogy meg kéne csinálni, de annyi mindent lehasználtam rajta, hogy inkább vettem egy új motort, mint szopjak.
Viszont van hozzá egy csomó alkatrészem, egyszer jó lenne megcsinálni OT-nak.
Egyébként igen. MZ-t 1:70-re keverve szoktam használni full szint olajjal, plusz 10-20% etanolt is rakok a benzinbe azon felül ami van benne, így kifejezetten tisztán jár.
Milyen motor ez amúgy és hogyan sikerült ilyen kopott állapotba hoznod a motorját?
Hát ez leginkább egy kétütemű dieselre hasonlít most
Beindítottam a garázsba és 3 másodpercen belül megszólalt a szénmonoxid riasztóm, pedig az új Hondát hosszabban is szoktam melegíteni, azt le sem ejti.
A kétütemű szag kevésbé pusztulat büdös, mint a 4T olajat elfüstölő.
Próbáltam de ugyan úgy ette a motorolajat is, csak még kétütemű szaga is volt
Basszus, nem értettem miért kell hajtani a TV-ket, átkozott diszlexia
Hagyd úgy, szimplán tölts a motorba 2T szintetikus motor olajat, azt eheti, nem kokszol, félig már úgyis kétütemű, akkor egyen jó olajat.
Még mindig jobb mint a régi Hondám.
Minden tankolásnál fél liter MZ kevesebb olajat eszik, pedig az 1:50-es keverékkel jár
De mondjuk csinálja is a füstöt ha beindítom.
Kéne gyűrűzni meg szelepszárszimeringezni, mert a henger nem volt annyira vészes, de amióta van működő motorom pont nem izgat
Renccergazdi!
Trafi ellen megoldás lehet
Ezzel a sebességgel legfeljebb tevéket hajtani lesz jó:
https://index.hu/techtud/2018/...
Garázs tökéletes
Azt nem ismerem, nem szedek hashajtót.
Lépcsőházban vagy max a garázsban.
biztos kutyaól vagy vmi
max xamarin
Csak ne WP-alapokon, mert az befuccsolt....
Csak akad egy hely nálad, ahol megalhat….
Zümit beprogramozom, önvezető üzemmódra írok rá programot