Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán értelmes téma?! A lényeg pedig....
Ok! Akkor várom a gyógyító energiát.
Mindjárt megdelejezem. Csak még nem ittam eleget, hogy rá leheljek, hatásosan !
Igen ezt úgy szokás!
Helló Józsi!
Gyengélkedik a kávéfőzőnk, jó lenne ha valaki megszakértené innen.
Szevasz Jocó! Akkor komplett cseréld vezető/feszítő/ékszíj.
Nem baj , legalább tökig vagyunk hályogkovácsokkal!
Jó reggelt kívánok motorosok! Badacsonyban esik. Ezt azért írtam nehogy hiányérzete legyen valamelyik szógépnek. Pedig mennem kellene alkatrészboltba a Seat-hoz, elbaszódott az ékszíjfeszítő szarság rajta. Pedig mára napot ígértek, igaz nem mindenhová!
Jó reggelt kívánok motorosok! Badacsonyban esik. Ezt azért írtam nehogy hiányérzete legyen valamelyik szógépnek. Pedig mennem kellene alkatrészboltba a Seat-hoz, elbaszódott az ékszíjfeszítő szarság rajta. Pedig mára napot ígértek, igaz nem mindenhová!
Naked is Zsótti!
Én csak kapkodom a fejem, hogy itt mekkora polihisztorok írogatnak. Gyakorlatilag nincs olyan téma, amihez ne tudnának hozzászólni.
Jó reggelt Pityu!
Jó napot kívánok. Hú basszus mi vót itt tennap... Egy a lényeg: akinek van pénze majomra, legyen pénze banánra is.
Ez a legnagyobb hibája? Amúgy purhabot bele és kész!
Egyik ismeros vett egy ceedet, 7ev gari stb. Uj kora ta zorog valami a muszerfalaban es nem tudjak mi az, 4-5eves lehet az auto.
Elírtam, LJ 80!
Az tenyleg szép. Ha elmondanam akkor meg kellene oljelek :D
Most az újra gondoltam konkrétan, az elég nagy. Minek nagy beltér? Bútorokat szállítasz?
Az is samurai, nem ?
2003tol neztem oket, santafet is. Lehet tolem jo auto ha kicsi a beltere. Nem anyuka vagyok aki a gyerekeket iskolaba viszi.
Vagy SJ80
Samurai, na az kene, olyan ami vaszon tetos.
Ja és Kia Sorento... Mindenben van olyan, mint egy Audi.
Nekem egy ilyen hobbi ratyiság nem kéne, egy fasza Niva, na az jöhet vagy Jimny, amit tudok terepen is használni.
Inkabb az kene mint a lexus terepjaroja. Sajnalom a bmw szebb :). E46 30d meg jo motor de ez ugyis meg lesz cafolva.