Nem is kell tiltani. Én alkalmanként igen jókat mosolygok az itt folyó eszmecseréken. Kár volna lemaradni ezekről.
Összeszégyelhetnéd magad Te is (meg én is) a kis rollered miatt. Mit akarunk ekkora ccm-vel, meg Le-vel. Ezek a mai gyerekek bmx-szel elkerülnek minket.
Lehet tényleg. Én nem tiltok senkit, mert elolvasok szívesen bármit engem nem zavar semmilyen téma, nem kell meggyőzni semmiről sem már. Ja és nincs faccém meg messengerem sem. Viszont van motorom igaz csak pöcsköszörű mint kiderült...
A hályogkovács biztonságával! A motorok úgy vannak meggyártva, hogy rosszul nem is igen lehet összerakni vagy nagyon figyelmetlen balféknek kell lenni hozzá hogy elbassza az ember., A télen szervizeltem a blokkot darabjaira szedve. Ennek ellenére mondják a Honda Lakamotonál hogy mégis összerakják rosszul. Megy az csak akarni kell!
Mégsem vagyok annyira nagyon sötét hülye mint te , pedig én már elég régen motorozok, és hülyülök is!! Csak éppen nem te szartad a rezet ,mint ahogy én sem tartom magamat mindentudónak , pedig több tapasztalatom van more mit amennyit te összesen éltél ! Jó lenne ha jóval szerényebbre vennéd mert kilátszik a nagy semmi!! Amit te nem veszel észre! És most letiltottalak, nem kell válaszolnod nem vagyok kíváncsi a cigány dumádra!
Tehat azt irod hogy azt szolok hozza amit akarok, ha nem tetszik ne olvasd. Ennyi. Azt mondtad letiltasz, tilts is le mert nem vagyok kivancsi a masodik gyerekkorodbol adodo agykarosodasodra.
Ti szoktátok anyázásig hergelni magatokat az okosságaitokon. És mindegy hogy kipufogó, vagy autó, vagy motor, a tietek az igazi csak, a másiké az a szar. Ja és persze ti meg is tudjátok mindet szerelni is. Bekötött szemmel, hátra kötött kézzel.
Te ha hetente cserélgetted volna az autóid, akkor se lett volna annyi, amennyiről tudod a tutit.
Hol írtam, hogy engem zavar a sportdob-téma?? Nem te határozod meg, és nem is a te feladatod meghatározni mit írhatok ide , ha nem tetszik , vagy nem érdekel nem kell elolvasni!!! Ennek az oldalnak sportmotor a neve ! És ha én menni akarok pl. Győrbe akkor neked semmi közöd hozzá hogy éppen fosol vagy mi a bajod , ha valaki leírja ide , hogy milyen itt az idő , vagy éppen hol van út lezárva? Kinek, minek képzeled magadat??
Pontosan. Nemvagyunk kivancsiak az idojarasra mert kinezek az ablakon es latom. Az sem erdekel hogy kinek mi van az unokajaval. Mert ennek az oldalnak sportmotor.hu a neve. Nem pedig idokep.hu. Ez ha tudsz ertelmezni azert mondtam a kulon topicot hogy te tudj beszelgetni az idojarasrol. Mert titeket meg egy sportdobos tema is zavar. Sot egy palyazos tema is.
Nektek kell külön topik, hogy a marhaságaitokat ide tudjátok firkálni:? Bántja a csipás szemét néhány szaros valagú pelenkahuszárnak hogy valaki ide ír olyat ami a szaros ízlésüknek nem felel meg??!! Napi kb. két mondat arról, pl. hogy valahol az országban milyen az idő éppen pl??? Mégis mit képzeltek magatokról?? Hol és kinek parancsolgattok?? Gondolkozzatok már el ha van mivel, hogy szerintetek normális amit elképzeltek, hogy szerintetek mégis kinek kellene igazodni kikhez??? Otthon is így beszélgettek , hogy mindenki kussol aztán ti ömlengtek?? 21 évesen kb . 2 év szakmai gyakorlattal??
Surgessuk a sportmotor csapatat hogy csinaljon nekunk egy kulon topicot. Mert itt keretlen szemelyek vagyunk, zavarja a tobbseget ha nem idojarasrol van szo :D
Minket meg az zavar hogy itt egy ket oreg azt hiszi hogy ez a facebook messenger es itt beszelik ki az eletuket mert nincsenek barataik
Összeszégyelhetnéd magad Te is (meg én is) a kis rollered miatt. Mit akarunk ekkora ccm-vel, meg Le-vel. Ezek a mai gyerekek bmx-szel elkerülnek minket.
Nincs is stressz meg feszkó.
Te ha hetente cserélgetted volna az autóid, akkor se lett volna annyi, amennyiről tudod a tutit.
Felhasználó blokkolása.
Minket meg az zavar hogy itt egy ket oreg azt hiszi hogy ez a facebook messenger es itt beszelik ki az eletuket mert nincsenek barataik