Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ne haborogjatok, mi mennyibe kerül... ha nem éri meg nekem, vagy nincs ra keret, nem veszem meg, de nem is sír a szám.... mondjuk nem is öl meg sem az irigység se a hű de jó lenne, ha lenne érzés. Annak örülök ami van, nem azon kesergek ami nincs
Így van. Akinek telik hobbira (úri hóbortra) az rohadtul nem csóró.
Szexhírdetès ez amúgy?
itt tartanak..... fogadjuk el, legtöbb mit tehetünk... Tökéletes..... Teljes. utóbbi
Felénk elég gyakran fogaskerekezik.
Nekem nem furcsa.
Nyilván nem precíz elnevezés de sok ilyen van még. Ahogy a hajtórúd is gyakran hajtókar. Mindenki tudja miről van szó, ez a lényeg.
Neked is boldogat! Miközben kiderül ki csóró ki nem az... relatívE!
http://youtu.be/emlG_oKcNNg
Boldog nap, elvonulás, jelen lét.
Hát nem is 50ezerbe kerül egy gumi.
Ott nem ilyen durva az arány, de abba gondolj bele hogy a legdrágább technikai műanyag olyan 5-10 ezer forunt kilója. Az általános műanyag 3ezer. Kisker áron.
A fröcsöntés költsége a teskos gumik esetén is ugyan annyi, és azon is van haszon.
Szóval sejthető hogy ezek is csak valami 2-3szoros profittal mennek.
Régi isakomnál úgy volt hogy a bolti ár valami 65ezer volt, én 25ért kaptam meg, beszerzési áron, tehát ez csak a bolt haszna volt.

Bútorboltban szerintem nincs ekkora különbség. Szóval Zoli jobban járna egy kínai bálás ruha bolttal :))))

De hogy őszinte legyek, én már elmúltam 25 éves....kb akkor háborodtam fel ilyesmin utoljára. Nem háborogni kell hanem alkalmazkodni.
És akkor mi van? Semmi... a Porsche meg minden autón átlagosan 5m-t keres.... mondom hogy Zoli a legnagyobb zsivany, mert az ingyen bútort adja pénzért pont ma hoznak egy kis eurót, mondom is, hogy grammra cseréljük, mert hat csak papír....
És ez nem vicc. Elég durva extraprofit van ezeken.
Így van nekem új korában fél milliós TVm 100ezerért.
Ennyi a bekerülési ára amiért a gyári dolgozó hazavihette karácsonykor. Szóval ez a cikk még elég nagy ráhagyással is számolt, vagy az Apple haszna kisebb ezen a telefonon az iparágban szokásosnál.
Aaaa Zoli is csak atbasz mindenkit... a szekrény faforgacsbol meg ragasztóból van. A ragasztó 17Ft a fa meg ingyen van, hat ott az a sok az erdőben
Az volna az igazi
Csak akkor nem volna sok-sok csóró meg az a pár nagyon gazdag
Jó reggelt! Természetesen van, de mégis fura a lánckerék fogaskerékként nevesül. Persze miattam annak nevezik ahogy akarják, de a lánckerék lánckerék, a fogaskerék fogaskerék.
Akkor motor új gumit 500-ért mindenkinek és Ferrarit 3m-ért....
Amúgy ez nem hülyeség
A hw ára adott tökmindegy hogy alma vagy bármi más
Az sw más téma ott azért nem mindegy ki és mit tervez
Mint pl egy ismert festő vagy egy ismeretlen, és nem feltétlenül az ismert a szebb kép, csak ő lett valamiért a divatos
Nekem szar az üzleti érzékem( nem szeretem ha valakit átbaszok) így számomra érthetetlen és irritáló ez az almás árképzés hiszen nem kerül 100+ ezrekbe az sw
Volt erre egy paródia annak idején fotellal.... így derülne ki, hogy a Prius két sport csoki ismét egy nagyon hülyeség... a motor gumi párja meg nem 70e, hanem csak 325 mert annyi gumi van benne
Jó reggelt!
Merre is laksz, ismerek pár pénzes cigány akik kurvákból gazdagodtak meg. Ők is szeretik a BMW-t jól kijössz majd velük
Akkor biztos te vagy a cigány De így legalább a te ingatlanod a legértékesebb
Amúgy már nekem sincs. Burzsuj környék lett amióta ideköltöztem.
50milla egy lepukkant ház itt, csak azt nem tudom mitől, mert én egy jó házat vettem fele ennyiért pár éve.
Mert nincs foga?
Tényleg .... nálam is esik néha a telefon, de üveg fólia van rajta és g-case ütes álló fokban van. Vékony elegáns struccbőr mintás tok. Van belőle vagy öt itthon... amikor látható sérülés van mar rajta, csere.... a telo karcmentes... amikor meg csere érett lesz, megkapja vmelyik gyerek a családban, örülnek neki, nekem meg egy ajándék letudva.... azért nekem ezek a telok nincsenek újonnan sem teli árban
Így van.
Napelem, villanyautóban már csak akkor kell gondolkodni amikor a sok megspórolt millióid nem kamatoznak a bankban.
Addig meg vannak jobb beruházások is a ház körül, ahogy te is mondtad.
120208km