2000előtt sok kínai számlát láttam, ilyen 20-30 cent volt még a cipő is
nem tudom ogy csinálják, de az biztos hogy nagyon hatékonyak
plusz úgy meg tudták rakni a konténert hogy ha volt egy vámszemle és kipakolták sosem fért vissza az áru max akkor ha 1-2 fée dobozméret volt
amikor már 4-5 méret volt úgy össze tudták forgatni hogy egy centi hel nem volt sehol sem
persze vissza már nem adta ki volt hogy a 30köbméteresből egy fél ifányi kint maradt
olyan 13-14 évvel ezelőtt a haver hozott be bálába kínából új egyszínű pólókat és adta el pólónyomó cégeknek 100 Ft-ért.... a beker ár 5Ft/db volt.... hhhhááááááát hoggggy? hogy jött az ki?
Írta, csak lusták vagytok a sorok között (vagy sörök kozott? ) olvasni: "... egy 750 ezres gépre 58 ezret hagytam az okmány irodában 3 kattintásért és az ügyintéző kis hölgy mosolyáért..."
levágatom egy varrónővel
ami azért fura mert akartam inget venni, hasban mind bő volt, de az ujja mindnek rövid volt, ilyen keszeg vállú sörhasú buziknak készítik az ingeket
nincsenek ezek felkészülve a széles vállakra
Mint nekem.
Fasz kivan,a bering jo lenne de olyan baszott vastag karokat csinal mint popeye.
A legjobb eddig fazonra a spyke volt,de azt meg a hulye euromotor nem hozza be.
Nehogy azt hidd, a válla!! Érted a válla szűk! Aminek jó a válla az meg leer a terdemig. De ruhában is ez van, pedig én nem vagyok nagydarab... kesztyű is nehez, aminek a tenyer resze eleg szeles, meg a lyukon de tudom dugni a kezemet annak hosszú az ujja...nadragbol is aminek jó a dereka annak hosszú a szára.
nem tudom ogy csinálják, de az biztos hogy nagyon hatékonyak
plusz úgy meg tudták rakni a konténert hogy ha volt egy vámszemle és kipakolták sosem fért vissza az áru max akkor ha 1-2 fée dobozméret volt
amikor már 4-5 méret volt úgy össze tudták forgatni hogy egy centi hel nem volt sehol sem
persze vissza már nem adta ki volt hogy a 30köbméteresből egy fél ifányi kint maradt
ami azért fura mert akartam inget venni, hasban mind bő volt, de az ujja mindnek rövid volt, ilyen keszeg vállú sörhasú buziknak készítik az ingeket
nincsenek ezek felkészülve a széles vállakra
ami jó volt rám szélességben annak az ujja a hosszú
Fasz kivan,a bering jo lenne de olyan baszott vastag karokat csinal mint popeye.
A legjobb eddig fazonra a spyke volt,de azt meg a hulye euromotor nem hozza be.