ez a hivatalos megnevezése... itthon 10e, aliról 2e/db jó, mert belülről is bélelt tok és beleaplikáltak egy fémlapot így a z autóban a mágneses tartóra csak ráteszem, nem kell buziskodni mindenféle szar tartókkal
Struccbőrmintás.
Jóhogynem versagucci 1 napos bébifókabőrből.
amúgy rendeltem egy nilkin tokot (a tokshopban valami 5500+pk) ebayről de elveszett vagy gyalog hozzák.
Üvegfóliám van de nincs pereme a kijelzőnek és tuti félnap alatt letúrnám tok nélkül.
Nem zéró, csak annyjval számolunk amennyit nekünk fizetnének érte.
Automatákkal gyártva nagy tömegben ez a költség elhanyagolható amúgy.
Nekem is ez a nagy ötletem. Pár egyszerű automatát kellene csak összeraknom, azzal már minimális melóval tudnék egyedi ccucokat gyártani, ami már 20 darabos szériától nullás lenne. És én iy tudnám adni 5-20szoros haszonnal, cucctól függően. Kis szériára meg a kínaiak sem olcsók. Szóval megtalálható a piaci rés.
http://youtu.be/q4mVzNA2uIU
Jóhogynem versagucci 1 napos bébifókabőrből.
amúgy rendeltem egy nilkin tokot (a tokshopban valami 5500+pk) ebayről de elveszett vagy gyalog hozzák.
Üvegfóliám van de nincs pereme a kijelzőnek és tuti félnap alatt letúrnám tok nélkül.
Automatákkal gyártva nagy tömegben ez a költség elhanyagolható amúgy.
Nekem is ez a nagy ötletem. Pár egyszerű automatát kellene csak összeraknom, azzal már minimális melóval tudnék egyedi ccucokat gyártani, ami már 20 darabos szériától nullás lenne. És én iy tudnám adni 5-20szoros haszonnal, cucctól függően. Kis szériára meg a kínaiak sem olcsók. Szóval megtalálható a piaci rés.
Miről is van itt elme.....