Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem is érdekelne, hogy a 70 kiló körüli akku mennyit szennyez, csak az másképpen!!
Esetleg nekilátnak háborúzás helyett dolgozni, és élelmet meg mindent amire szükségük van, termelni maguknak??!!
kezd emberesedni a kutyám
bár még kicsit gizda de egy évesnek pont jó
Lehet, hogy bicikli-helyettes??
Szakaszosan nyúlt lánc *
Egy szakaszosan lánc téves elnevezés . Az pontosan el van kopva és csere érett ! Ahogy illik komplett szett lánc, lánckerék együtt ! Nem fogaskerekes
100 éve nem volt minden házban villany... Még 1968-ban sem !!!!!
Ezt is köszönöm
400 akarhany ezer.
Ennyire megeri a 7 nanometer?
http://youtu.be/V4AE-7nwOYs
Csak közben megeszi a kihajtást!
Messze laksz Tapolcától?? Mert Én megnézném neked , vagy vidd szakemberhez, mert, lehet, hogy relézni kell a kapcsolót, vagyis kell egy relé, és az a relé van meghúzott állapotban amíg nem fékezel, és az akkor elengedett relé kapcsolja a féklámpát! Mielőtt még rátolnak egy pótkocsira!
A legfeszesebb résznél állíthatja de akkor is cserés már...
Meglazul az előbb-utóbb...
Pont az benne a tutti szakaszosan nyúlt lánc beállítása !
Siman befeszitette a szakaszost ijjhurra.Vagy nem?
Nem nézem a videóit bár már szinte bánom, viszont láncot igazítani max a nyakamban szoktam.
ez igaz, de néha nagyon kis összeget lehet spórolni olyan dolgokon mint amit írtam is
ellenben a sör-cigi vonalon meg jelentős összeget lehetne spórolni, persze napelem nem lenne belőle de esetleg a gyereknek egy jobb képzés és hátha kihúzná a családot a szarból
Jó csávó volt, és a gyerekei is meglepően jól neveltek voltak, dolgozni is tudott, csak a pénzhez volt hülye.
Láttom átérzed
Na jóval beszéled meg hogy milyen drága gépwt vettél, az holnapra mar nem lesz meg
Ha abs van a motorodon akkor aféklámpa kapcsolodorsitva müködik, alaphlyzetben zárva van. Lhet már elötted is rosszra lett cserélve. Ha nem, akkor relé van beragadva.
Mondjuk ez meg inkább abból fakad, hogy az tud spórolni, akinek van miből.
Csóró, nem tudj megvenni a napelemet, hőszivattyút, kondenzációs kazánt, villanyautót, főleg nem úgy hogy 8 év alatt térül meg, amikor az iPhonet- is hitelből kell megvennie

Szomszéd cigánnyal dumáltuk ezt, amikor csodálkozott hogy vettem egy munkagépet, hogy az milyen drága. Mondom neki 1.5millió a gép. Egy 2 milliós munkát csinálok meg vele magamnak, utána eladom a gépet és amit kapok érte az tiszta nyereség, szóval úgy spóroltam hogy költöttem. De aki a vacsorára is kölcsönkér és bedobós a villanyórája, az apránként sokkal többet költ, mert asztalosként saját körfűrészre sem tellett neki.
Vagy temetőőr.
Nekem - felbontás után - 2-3 hónapig jó szokott lenni (nagyon gondosan visszazárom mindig + "pofára fordítva" tárolom) - annyi idő alatt meg el is fogy a 30 db.