Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira nem vészes, nem csillagászati a lóerő, csak 114 pajkos póni, mondjuk azokat hirtelen le is adja. A vétel előtt kb. 35 km-t motoroztam vele, nagyon szépen, finoman vezethető, annyi, hogy előzéskor 2-3-ban egy pici dőléssel is aprókat bemoccan a hátsó kerék, el szeretne kaparni, 1-2-ben meg a motorfék ha rádobom a kuplungot megállítja a hátsó kereket. Ezen kívül egy igazi kezesbárány, sokkal jobban fekszi az utat, mint a "csak" 750-900-as motorok közül néhány, amit vezettem.
Könnyebb, nagyobb, erősebb, mint a 750-900-as részleg, nekem a hosszú végtagjaimhoz nagyon passzol, elférek rajta.
Levire passzoló kabátok tonnak vannak.
Na mindegy,sisak és kesztyű kéne
Hát éhgyomorra pajkos lesz az ezredes.
De rengeteg balesetmentes kilométert kívánok!!!
Ez igaz sajna.
mondjuk szinte soha nincs az amit az ember keres.23.-an azert megnezem.
Frankó, akkor az lesz az én boltom.
Eleve kisebb az áfa, ott van már talán 8% eltérés.
Ahogy nézegetem kicsivel olcsóbb mint nálunk...a helyi boltok is ott veszik szerintem.
Ami meg olcsó, az szar.
Én a Shox-nál szoptam be. Egész jó árú ruhát vettem, de már lehalt az összes cipzár.
Írtam bogyó bának, törölve a téma, nem húzom az agyatok, irány a vez. tech. tréning meg minél több km.
Pont van is dolgom a közeljövőben Bécsben, na akkor kifosztom őket. Árak milyenek?
Te gyerek az újrakezdéssel mi van most akkor
Abban semmi poén
Eretnek.
Szép a gép.
OK, így királynak tűnik!

Na, széles utat, gumi fákat,
olcsó benzint, szűk pinákat!

Te, újrakezdő!
Ne próbálgasd meg ne expozz. Ülj be a maffiakocsidba és menj ki bécsbe a lajosba. Kibaszott nagy valasztek, szinte az osszes normalis marka ott van, egy helyen raktarrol minden.
Hibátlan. Igaz nem járok tartósan 200felett de 2-3km rendszeres. Cobrra nemo2. Igen, többet dob fel a motorra belőle mint a sprayből de nem sokkal, ezt viszont a mosó leszedni 90%-ban míg a sprayt nem. Sőt az olajzóval mindig dzsuva mentes a lánc, ellenben a sprayvel mindig tele van poros ragaccsal.
Nem, annak karcos volt az oldala, mert letördelve a gyári tükrei, km órája nem megy, nekem túl gyanús volt, így egy másikat hoztam el, olcsóbban, sokkal szebb állapotban. Új aksival, új gumikkal, új lánc szettel és új fékbetétekkel, a fényezése karcmentes szinte. Km több van benne, sokkal reálisabb is, de hidegen is füstmentes a motorja.
Azt a pirosát vetted meg, ami még mindig fenn van a HaHu-n?
CBR 900 amin használom teljesen ok !
Már egyből gondoltam rád, naná hogy átírtam, nem húzom tovább az agyatok vele.
Átírtad - pedig most ütne az "újrakezdő" duma!
Kíváncsi voltam mikor veszi észre valaki.