Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csinálja akinek 2 anyja van, utálom az embereket
el kell mennem valami gátőri pozícióba
Jó a kendő csak használd el mindet egyszerre mert kiszárad a csomagolásban.
Gumiszőnyeget, defektspray-t és műszerfalápoló impregnált kendőket vettem. Az akkukábelt néztem, de parasztvakítás: hüvelykujjnyi vastag, de nem azért mert jó, hanem mert réz helyett "rézbevonatú alumínium". Viszont van rajta bekapcsolható LED . Dugják fel maguknak....
És? Miért nem csinálod? A cigányok is redőnyöznek, annyira nem lehet fárasztó
Ja volt bikakábel akkutöltő proc.vezérelt stb... idén szerintem megellik a nácibárkában az akku télen majd kap egy 80 A-st. Asszem most is olyan van benne.
Én is vettem reggel egy 2 literest hétvégére! (Voltam a Lidl-ben autós kacatokért, meg akciós Omnia kávéért.)
Majd szilikonnal mert olajat nem akarok még műszert sem mert szaga lesz.
Nekem bejön ez a sörte!
Nehogy az argus-sal locsold meg, azzal inkább a torkod kend meg.
Nnna, még egy Argus-rajongó!
Na megjött a cseredarab. Hétvégén berakom meg fújok a mechanikába egy kis szilikont jobb 5letem nincs sajna.
sziasztok!Lenne egy kérdésem,van egy gts 1000-em,és valamiért forditva működik az első féklámpám,szóval ha bahúzom az első féket akkor alszik el a féklámpám,tudna segiteni valaki hogy hol keressem a hibát?A féklámpakapcsolót ma cseréltem ki vettem egy újat,de csak nem jó valami.
Ez a Handrás egy barom, miért nem Monzába viszi már? ja arra nincs pénze.
Pont most mutatták be azt a házi töltőt Nissan Leaf-hez, vagy bármely más Chademo csatlakozós autóhoz, ami vezérelhetően vissza is tud táplálni a hálózatba.

Hidrogén ott lenne jó, hogy egy átlagos családiházas napelemnek több MW túltermelése van nyáron, amit jellemzően télen használunk el. Ezt jelenleg a villamos energiahálózatban "tároljuk" valóságban ugye nyáron kevesebb erőmű dolgozik, télen meg több. Szóval ezzel a technikával nem lehet kiváltani a fossziliseket.
Akkuban házi körülmények között nem lehet eltárolni ennyit mert szép nagy konténert megtölt ekkora tároló kapacitás.
A gyors reagálású erőműveket tökéletesen ki tudja már váltani az akku. Van itt Soroksáron is egy ilyen kísérleti konténer pár MWh akkuval, meg Ausztráliában is működik egy Tesla építésű rendszer, ami a várttal ellentétben fele annyi idő alatt térül meg, alig 2 év alatt.
De ha ki akarjuk váltani a fossziliseket hosszútávon, akkor ez csak valami jobb energiasűrűséggel lehetséges.
A LiIon akku elméletileg valami 700Wh/liter-re képes. A benzin 10000Wh/liter.
Ha a hidrogént reagáltatjuk a légköri nitrogénnel, akkor ammónia keletkezik, és ezt könnyedén lehet tárolni hosszútávon. Ennek az energiasűrűsége ugyan harmada a benzinnek, de még mindig sokkal jobb mint amit egy akkutól el lehet várni.

Persze aztán ki tudja, lehet hogy annyira olcsó és hatékony lesz az akku, hogy nem éri meg ilyenekkel szórakozni. 1 éven belül már a jelenlegi akkuk is egész jól bírják tárolni az energiát.
Szép estét!
senki sem fog tenni semmit sem azért hogy másnak is jó legyen
pl senki sem fog gázt venni és avval fűteni, hanem inkább elégeti a leengedett fáradtolajat meg a lyukas kínai cipőt mert ő evvel megspórol 3 doboz cigi árát
és leszarja hogy 12 szomszéd majd megfullad a füstjétől
A mester láncot igazit :(
ez mondjuk igaz
Lehet fillértbaszni zölden is, csak 2 lépéssel előre kell nézni, és rájönni, hogy sokkal többe fog kerülni ha nem lépjük meg.
Ez Cefinek volt válasz.
De amúgy ja. Meg lesz oldva a túlnépesedés így vagy úgy, de mi nem jövünk ki ebből jól.
amúgy hogy mostanában ráérek látom mennyi fölösleges pénz hever mindenhol
mivel csóró vagyok rendeltem 2 redőnyt(114x145) 10500ft volt mert "extás" valami szöszmösz csík van a lefutón mert akkor nem zörög a szélben
ugyanez ha a redőnyös felteszi akkor 20ezer szóval így spóroltam majd 20 ezeret, plusz máshová 2 lindab könyöklőt de ez más téma
ma unatkozam délután aztán feltettem az egyiket, egyik utcabeli észrevette aztán faggat hogy mi-hogy van
mondom neki 10 ezer a redőny aztán inkább felteszem másfél óra alatt keresek 10ezert
aztán azt mondja neki is kellene de nem tudja feltenni meg nem tud rendelni
adna15 ezret ha megcsinálom neki, van 6 ablak
szóval egy nap lazán lehetne keresni 30 ezeret 1 akkus fúróval meg egy 2 ágú létrával
kb a 3. háznál már megtérülne a befektetés még ha mindent venni kellene
Ez könnyű. Opel Astra
H.Andras es a kakucsring.
http://youtu.be/0LuPJ7aPC_w
Valahogy ki kene cinkelni hogy a megmaradt feleben legyen az ember.