Tegnap egész nap 10 fokban motoroztunk estére 21 fok volt a tengerparton, most meg 10 van. Bár ez isjobb a tegnap reggelnél, 0 fokban indultunk a határnál.
haver a gyereknek audi q7-t vett ilyen autóban... ezek már nagyon komolyak, hifitől kezdve minden szar van bennük és van hozzá szülői távirányító, úgyhogy vége a kergetőzésnek
ne is mond, nekem a kabát coppzárja leszedte a festéket a zsiguliról
pedig nem a hoki spay volt hanem amit a festő fújt rá
amúgy pl a metál festék még fosabb, azt vizes szivaccsal le lehet szedni megkötés után is
ha fúj a szél és poros a cucc simán kidörzsöli még a 2k lakkot is, persz enem szedi le csak matt lesz
de az akril festéket simán le tudja dörzsölni ha nincs lakkozva
Ez mi a tosz?
"Az akril festékekkel fényezett járművek esetén, huzamosabb használat esetén a fényezés károsodhat! Ezt elkerülendő, javasoljuk a ponyva legalább hetenkénti levételét, a karosszérián ill. a ponyván felgyülemlett nedvesség kiszellőztetése céljából. Továbbá javasolt a karosszéria rendszeres waxolása, mely megvédi a fényezést a károsodástól."
Szétcseszi a fényezést a ponyva? Ilyet se láttam még...
pedig nem a hoki spay volt hanem amit a festő fújt rá
amúgy pl a metál festék még fosabb, azt vizes szivaccsal le lehet szedni megkötés után is
de az akril festéket simán le tudja dörzsölni ha nincs lakkozva
"Az akril festékekkel fényezett járművek esetén, huzamosabb használat esetén a fényezés károsodhat! Ezt elkerülendő, javasoljuk a ponyva legalább hetenkénti levételét, a karosszérián ill. a ponyván felgyülemlett nedvesség kiszellőztetése céljából. Továbbá javasolt a karosszéria rendszeres waxolása, mely megvédi a fényezést a károsodástól."
Szétcseszi a fényezést a ponyva? Ilyet se láttam még...
https://www.emag.hu/all-ride-m...